Как да надиграете играча: 13 начина да накарате плейбоя да се влюби във вас

Как да надиграете играча: 13 начина да накарате плейбоя да се влюби във вас
Pexels

Влюбени сте в този красив мъж, който винаги успява да накара всички момичета да си паднат по него? Трябва да ви предупредим, че той е плейбой, но нека си признаем, той може да бъде и наистина забавен. Но след като той реши да бъде лоялен и избере идеалното момиче, което търпи неговите флиртуващи навици, той ще бъде ваш верен партньор. Има два типа играчи: тези, чиито сърца са били разбити доста лошо в миналото, и тези, които лесно се отегчават и следователно преминават от едно момиче към друго. Сега, достигането до тази точка на статията означава, че все още сте решени да знаете как да надиграете играча и да го накарате да има сериозна връзка с вас. Ако трябва да ви подскажем, всичко е въпрос на самоконтрол (от ваша страна). Сега, ето някои знаци, които да ви кажат, че той е играч и как да го надиграете.

1. Вниманието е най-добрият начин да надиграете играча

Играйте малка игра на топло и студено! Бъдете разговорливи и приятелски настроени за няколко дни и след това изчезнете. Той ще хареса вниманието, но когато излезете от радара, той със сигурност ще се чуди къде сте. Той наистина не е свикнал да получава хладно отношение и когато започнете да му давате смесени сигнали, ще се намесвате в ума му много по-често, отколкото си мислите.

2. Бъдете му приятел

Помните ли в "Грозната истина", когато Джерард Бътлър се влюби до уши в Катрин Хейгъл, без тя дори да се опитва? Е, тя беше до него като приятел и малко по малко той започна да се отваря и да показва чувствителната си страна. Така че ключът към това как да надиграете играча е да го приближите достатъчно близо до вас, да го накарате да свикне да ви вижда редовно и да го накарате да разчита на вас.

3. Очаровайте го

Играчите обикновено са умни, защото се изисква мозък, за да накарате тонове момичета да си паднат по тях. Като казваме това, също означава, че той ще търси единствено по рода си момиче, което има мозък, страхотна личност и добър външен вид. Победете го в играта му с изтънчен флирт и изберете секси червена рокля (нищо твърде разкриващо обаче, което да го накара да се чуди) и след това говорете за нещо умно и изискано. Уникалното чувство за стил и безупречният външен вид ще ви помогнат много, не мислите ли? 

4. Емоциите имат значение ... Дори за играчите

След като го разтопите достатъчно е време да станете малко по-близки. Един от основните признаци, че е играч е, че е емоционално недостъпен. Какво ще кажете да се опитате да се свържете с него емоционално? Оставете го да говори повече за себе си и му дайте достатъчно пространство и доверие, за да ви сподели някои лични подробности за себе си. 

5. Бъдете всичко друго, но не и скучна

Никога не бъдете предсказуеми! Бъдете забавни, общителни, вълнуващи и най-важното, гъвкави. Това е един умен трик, за да го накарате винаги да се интересува от вас и да бъде заинтригуван от това, което можете да направите.

6. Приятелите му също могат да помогнат!

Ако имате шанс да се срещнете с приятелите му или той ви покани да се присъедините към него на вечеря с тях, уверете се, че ще оставите добро впечатление. Споменахме ли, че играчите много се радват на вниманието? Ако той ви е поканил да се срещнете с приятелите му, вероятно той вече ви харесва, така че защо не опитате да го накарате малко да ревнува? Ето какво трябва да направите. По време на това излизане бъдете изключително приятелски настроени или приказливи с някой от неговите приятели. Ако той продължава да те зяпа, значи си на прав път!

7. Не бъдете винаги на разположение

Чудите се как да го надиграете? Не винаги се съгласявайте да излизате, когато той поиска. Можете просто да му кажете, че сте заети и вместо това да се възползвате от шанса да прекарате малко време с приятелките си. По-късно споменете колко забавно е било да ги видите, за да знае той, че можете да се забавлявате без него. Освен това, той вероятно е от онези хора, които скачат от едно място на друго и не се установяват или остават вкъщи, така че просто трябва да се държите като него или да го накарате да повярва, че и вие винаги сте заети.

8. Ревността е голямо не-не

Знаем, че повечето жени не могат да контролират ревността си, особено когато става дума за мъж, който харесват. Въпреки това, да му показвате, че ревнувате, е нещо, което трябва да избягвате напълно. Той е играч, което означава, че флиртуването му е хоби. Просто го играйте готина! Освен това ревността само ще покаже, че не сте уверени в себе си, което е последното нещо, което искате да намекнете, докато се опитвате да го накарате да си падне по вас.

9. Покажете му, че имате други възможности!

Добре, така че ето един важен за вас съвет, дами, опитващи се да надиграете плейбой! Играчите никога не биха предпочели жена, която не е уверена, така че копайте дълбоко и вдъхнете живот на самочувствието си, ако то вече не е налице. Трябва да знаете и да му покажете, че обичате себе си и знаете колко сте достойни. Друго нещо, което ще ви помогне да надиграете играча, е да му покажете, че държите възможностите си отворени; което означава, че сте отворени за връзка с други хора. Въпреки това не искате да го кажете директно или да го накарате да се почувства, сякаш самият той не е опция. Ти си хладнокръвна, уверена, открита и решителна. Просто се доверете на интуицията си и отидете да вземете своя човек!

10. Разберете защо той е такъв, какъвто е

Най-добрият начин да продължите обикновено е да анализирате ситуацията. Какво го мотивира да преследва връзки с други жени? Очаквате ли той да стане по-зрял в бъдеще? Трябва да разберете не само дали той иска да се установи веднага, но и дали някога би искал да го направи! В противен случай може да си губите времето в преследване на някой, който не вярва в брака.

11. Покажете своето уникално Аз

Опитайте се да се откроите от останалите. Направете му впечатление и се уверете, че никога няма да забрави удоволствието да бъде с вас. Покажете му вашите таланти и умения във всичко, което ви интересува! Несъмнено ще изпъкнете, ако го направите по този начин.

12. Покажете му, че сте достатъчно

Той ще бъде твой завинаги, ако успееш да го убедиш, че ти си единствената жена, от която се нуждае! Като готвите, чистите, имате работа и имате собствени стремежи, можете да му демонстрирате, че сте добре развити. Ако например се занимава със спорт, присъединете се към отбор и станете активни. За да покажете, че не сте отчаяни и сами, имайте хобита извън връзката. Когато види, че сте завършена жена, която не се нуждае от мъж, за да успее, той ще бъде удивен и обсебен.

13. Накарайте го да се чувства оценен

Не се дръжте снобски, ако той прави малки жестове, за да ви впечатли. Преди вашата среща му кажете, че оценявате цветята, които е изпратил! Кажи Благодаря!" за сладките неща, които прави, за да бъде джентълмен! Тъй като сте изразили чувствителната си страна, ще се почувствате много по-добре на срещата и ще разберете, че и той е доволен и щстлив от това. Когато става въпрос за изразяване на чувства, вашият човек може да бъде доста резервиран и затворен. Може почти да почувствате, че той се отдръпва от вас, оставяйки ви да се чудите дали той наистина се интересува от вас. Нещата стават по-трудни, когато любимият ви е играч. Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да получите вашия човек. И винаги помнете, че ако е писано да бъде, ще се случи, така че не се напрягайте твърде много за това.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay