Той ме приема за даденост: Какво да правя?

Той ме приема за даденост: Какво да правя?
Pexels

Когато един мъж ви приема за даденост, най-добре е да му дадете от вкуса на собственото му лекарство, ако искате да му дадете ценен урок.

Винаги има някои опции, които можете да разгледате. Когато той ви приема за даденост, можете да го игнорирате и да се съсредоточите върху това да живеете най-добрия си живот.

Можете да прекъснете контакта завинаги. Поне получавате удовлетворението да спечелите и да се отдалечите от него, вместо той от вас.

Той ме приема за даденост: 9 причини защо

Но има и други опции, които могат да го заинтригуват и да го пристрастят отново към вас...

Забавлявайте се сами

Той ме приема за даденост. Какво от това? Все още можете да се забавлявате сами и да се съсредоточите върху собствения си живот, нали?

Дори не си правете труда да го питате какво прави онази вечер, ако знаете, че той ще има някакво тъпо извинение да не излезе с вас.

Вместо това излезте на среща с приятелките си или намерете нови хобита. Направете нещо, което ще ви е приятно.

Има толкова много неща, които сте спрели да правите, откакто сте започнали връзката си, така че е време да направите тези неща точно сега.

О, и не забравяйте да направите снимка и да я публикувате някъде, където той ще я види. Нека се запита защо дори не си го поканила.

Не отговаряйте веднага на съобщенията му

Жените имат това желание да отговарят на съобщения веднага. Искам да кажа, че е учтиво и така трябва да се прави, ако държите телефона си в ръка.

Но сега, когато той те приема за даденост и не знае колко ти е трудно, когато трябва да чакаш цял ден, преди той да ти отговори, игнорирай желанието да му върнеш съобщение. Не му пишете и той ще ви пише.

Върнете си самоуважението. Накарай го да почувства болката ти. Не му отговаряй.

Можете дори да го оставите на Seen.

Облечете се, за да впечатлите

Без значение колко често се обличате добре, удвоете го! Облечете се толкова добре, че да му потекат лиги всеки път, когато минавате.

Нека види какво губи. Малко червено червило и спирала също ще ви накарат да се почувствате добре.

Излишно е да казвам, че мъжете са визуални същества, така че ако те види толкова гореща, веднага ще тръгне след теб. Но не му позволявай да те докосне.

Физическото докосване е забранено, докато той отново не започне да оценява присъствието ти в живота му.

Знам, че това звучи като манипулация, но ако той не вижда какво губи, той няма да осъзнае какво се случва и няма да може да "разчете сигналите", които се опитвате да му изпратите.

Излезте с приятелите си

Гаджето ти приема ли те за даденост? Няма проблем.

Излизайте на партита, забавлявайте се с най-добрите си приятели, колеги, каквото и да е. Позволете му да види, че можете да имате прекрасен живот без него.

Планирайте уикенд само за момичета за рождения си ден и не му позволявайте да се присъедини към партито.

Кажете му, че не е поканен. Той изобщо не заслужава да бъде там, нали?

Отменете плановете си с него

Повярвай ми, знам, че е трудно. Искате да прекарвате повече време с него, защото го обичате, но това е най-добрият начин да му кажете, че нещо не е наред.

Трябва да го накараш да осъзнае, че те губи!

Ако ви повика да излезете, учтиво му кажете, че не искате. Ако вече сте направили планове с него, тогава отменете срещата и му кажете, че имате нещо важно за работа. Така или иначе ще се отплати.

Не говорете с него за живота си

Той ме приема за даденост. Може би трябва да умножа усилията си и да бъда по-открит с него.

Не правете тази грешка. Задържайте информация за живота си точно сега.

В един момент, когато говорите с него и той ви попита защо не сте му казали това преди, изберете пасивно-агресивен отговор като: "Видях, че си твърде зает". Тези изречения попадат на място, въпреки че може да звучат малко грубо.

След като през цялото това време те приема за даденост, покажи му, че не си съгласна с поведението му.

Говорете с него за това как се чувствате

След като сте решили, че е достатъчно с игрите, опитайте старата, но златна техника за обсъждане на нещата.

Може би сте го опитвали преди всичко това, но сега е подходящият момент да поговорим за проблема.

Кажете му как се чувствате напоследък и му кажете, че не сте щастливи във връзката ви, защото той не ви оценява и това, което правите за него.

Общуването е ключът към всяка щастлива връзка .

Кажете му, че той само взема от връзката, без да връща нищо и вижте какво ще се случи. Кажете му, че всяка връзка е двупосочна улица, която няма да работи, ако единият партньор се старае повече от другия.

Помислете дали той заслужава вашия втори шанс.

Ако той каже, че ще промени поведението си, тогава трябва да му дадете шанс, но внимавайте колко шансове давате и струва ли си труда?

Как да го спра да ме приема за даденост?

Ще го спрете да ви приема за даденост, когато спрете да правите онези неща, които той приема за даденост, и поставите граници като високоценната жена, каквато сте.

Кажете му, че няма да го толерирате да не оцени усилията ви. Кажете му, че сте добре без него.

Ето как ще му попречите да ви приема за даденост:

Спрете да правите онези неща, които той приема за даденост

Той ме приема за даденост. Е, тогава спри да правиш онези неща, които той приема за даденост.

Това е нещо, което всеки треньор по взаимоотношенията би ви казал: Спрете да правите всичко възможно за него. 

Колкото повече полагате усилия, за да му угодите, толкова повече той ще приема вашите усилия за даденост. Трябва да прекъснете тази лоша практика той да се възползва от вас и ще го направите, като не му давате нещата, които е получавал от вас.

Кажете му, че за тангото са нужни двама. Няма да сте единственият, който се опитва да накара нещата да работят. Крайно време е да избере между реципрочност или нищо.

Кажете му истината за поведението му

Не пропускайте нищо, което той прави, и най-важното, не му намирайте извинения в процеса на оценка на отношението му.

Погледнете всичко, от малките неща до огромните, защото всички те са еднакво важни.

Сигурна съм, че вече си разбрала, че си пропуснала толкова много сигурни признаци, които ти подсказват, че той не те цени, както преди.

Ако сте го направили, не позволявайте това да понижи настроението ви и да ви обезсърчи.

Не си виновен, че си пропуснал каквото и да става точно пред носа ти. Не сте виновен, че половинката ви не се отнася с вас по начина, по който заслужавате.

Поставете граници

Време е да си поставите някои граници. Изберете нещата, които ще правите, защото искате да ги правите и акцентирайте върху нещата, които няма да правите, защото той очевидно ги приема за даденост.

След като види, че вече не правите всичко възможно, за да му угодите, той ще започне да се съмнява в поведението му. (Е, надявам се, че ще го направи.)

Поставянето на граници е от изключително значение, ако искате да се предпазите от неговото манипулативно поведение.

Това ще ви помогне да осъзнаете нещата, които правите за себе си и нещата, които сте правили за него, които той изобщо не е оценил.

Фокусирайте се върху себе си

Един от най-добрите съвети за връзката на всички времена: Когато всичко друго се провали, съсредоточете се върху себе си. Когато сте направили всичко възможно и видите, че той все още не осъзнава грешката да ви приема за даденост, просто го игнорирайте напълно.

Правете това, което ВИ прави щастливи в момента. Не се притеснявайте как той ще възприеме решението ви повече да не се задоволявате с неговото егоистично отношение.

Човек не може да осъзнае какво е имал, ако не му кажеш какво е загубил. В този случай имам предвид това, което той "временно" е загубил.

Разбира се, ако видите, че връзката ви няма бъдеще и проблемите са непоправими, можете спокойно да замените думата "временно" със "завинаги".

Кажете му, че сте НАПЪЛНО добре без него

Чували сме много жени да казват: Той ме прие за даденост, затова го напуснах. Той не оцени жестовете ми, така че спрях да опитвам.

Ето едно за вас: Той ме прие за даденост, така че му показах, че съм НАПЪЛНО добре без него.

Живейте най-добрия си живот и не мислете за него дори за секунда. Кажете му, че ако трябва да си тръгнете, определено ще го направите и че ще се оправите без него.

Това ще му напомни за факта, че вие ​​сте независима жена , която знае как да се грижи за себе си. Нямате нужда от неговото куцо поведение в живота си, защото вие знаете по-добре.

Търпяхте досегашното му поведение, защото така искахте, а не защото трябваше. Сега, когато видите, че той все още не е променил играта си, ще му дадете мат.

Или ще отвори очи и ще разбере какво ще загуби, или ще продължи да ви приема за даденост. Единствената разлика е, че този път той знае, че няма да толерирате последното.

Той ме приема за даденост: 9 причини защо

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay