Защо знаменитостите носят панталоните си разкопчани?

Най-новата тенденция в стила на знаменитости е доста интересна. Разкопчаните панталони създават визия, която е закачлива, непринудена и различна. Просто разкопчайте ципа си и прегънете колана на долнището по ваш вкус. И въпреки че тенденцията със сигурност не е отнесена към дънките, тази техника е по-лесна за изпълнение с деним, тъй като повечето дънки поддържат определена структура и твърдост, които помагат да запазите долнището си на място.

Докато естетиката беше въведена за първи път на подиумите още през сезон есен 2020, тя всъщност се връща към модата през Y2K, когато знаменитостите предпочитаха ниската талия.

Тенденцията започна да се материализира отново през септември 2022 г., съобщава The New York Times, набирайки скорост заедно с възраждането на дънките с ниска талия. Може да се разглежда и като най-новата модерна итерация на будоарната мода, където използваме стилизиращ трик.

Съвсем наскоро Кристиан Сириано добави бляскаво завъртане за пролетта на 2024 г. със сатенени панталони, разперени върху прозрачен чорапогащник. Той оформи разкопчаните долнища със сутиени за вид, който казваше: "Не съм свършил с подготовката, но по дяволите – да излизаме." Днешните знаменитости също прегръщат тенденцията, като Ким Кардашиян стилизира разкопчани дънки с бикини с шнур; Риана оставя широките си дънки разкопчани; и още.

Ето няколко примера за тази тенденция:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay