Капсулен гардероб в няколко лесни стъпки

Капсулен гардероб в няколко лесни стъпки
Canva

Идеята на капсулния гардероб е да ни улесни при изобра на тоалет, избирайки между дрехи, които си подхождат помежду си. Чрез него можете да създадете десетки комбинации с малко количество дрехи. Но как да го изградите и какви стъпки трябва да предприемете?

Изберете основни цветове:

Изберете основни цветове, които допринасят за вашия стил и се комбинират лесно помежду си. Най-често се препоръчва използването на базови цветове като черно, бяло, сиво и бежово.

Определете основни комбинираеми бройки:

Определете основни бройки дрехи, които лесно се комбинират помежду си. Това могат да бъдат дрехи като бели ризи, дънки, черни панталони и други основни елементи, които подхождат на вашия стил.

Изберете универсални акценти:

Добавете няколко дрехи с акценти, които могат да променят визията ви. Това могат да бъдат шалове, бижута или обувки, които добавят цвят и стил.

Създайте основни комбинации:

Комбинирайте различните елементи на гардероба, за да създадете основни и стилни визии. Първоначално се фокусирайте върху комбинации, които можете лесно да обличате и да се чувствате удобно.

Поддържайте основните елементи:

Поддържайте гардероба си с внимание, като редовно преглеждате дрехите и премахвате тези, които вече не са ви необходими. Това ще ви помогне да поддържате организиран и ефективен капсулен гардероб.

Следвайки тези стъпки, ще може да създадете практичен и стилен капсулен гардероб, който отразява вашия стил и е лесен за поддръжка.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay