Леопардовият принт за завърна: Как да го носим?

Повечето от нас подхождат скептично към леопардовия принт, но той е една от основните тенденции в началото на годината.

Леопардовият може да бъде много стилен, но трябва да бъде съчетаван внимателно, за да не изглежда твърде прекалено. Ето няколко идеи за съчетаване на леопардовия принт в облеклото:

Акцент като аксесоар:

Ако не сте настроени за смели облекла, опитайте да добавите леопардов принт чрез аксесоари като шал, чанта, обувки или колан. Това е стилен начин да внесете доза ексцентричност във визията си.

Леопардови детайли:

Изберете дрехи, които имат леопардови детайли, като например ръкави или яки. Това добавя интерес към визията ви, като не е прекалено доминиращо.

Нюанси на неутрални цветове:

Комбинирайте леопардовия принт с неутрални цветове като черно, бяло, сиво или бежово. Така визията ще изглежда балансирна и елегантна.

Топ с леопардов принт и дънки:

Носете блуза или топ с леопардов принт с класически дънки. Това е фин начин да добавите модерен акцент към всекидневния си стил.

Леопардови обувки:

Обувките с леопардов принт са отличен начин да изпъкнете. Могат да бъдат съчетани с елегантни дрехи или да добавят характер към по-спортни стилове.

Монохроматична визия:

Съчетайте различни нюанси на леопардов принт в рамките на една визия за стилен, но хармоничен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Ева ronalda 22.01.2024|10:38
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук--- https://use.my/zf32
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay