Защо Кейти Пери и Орландо Блум не ползват услугите на бавачка

Кейти Пери и Орландо Блум станаха родители на Дейзи Дав Блум на 26 август 2020 г. Докато Дейзи е първото дете на Пери, Блум има и син, Флин Блум, от предишния си брак. По време на бременността си Пери беше откровена за страховете си и нежеланието да стане майка. Въпреки това, тя също така отбеляза, че с течение на времето наистина е стигнала до момент, в който се е почувствала готовоа. Певицата отбелязва, че майчинството е нещо, което трябва да изпита сама, за да го разбере напълно.

"Това е най-голямата промяна в живота някога", казва Пери пред Variety . "Нищо не може да те подготви за тази вълна от безусловна любов."

Като нов родител, Пери е щастлива да се адаптира към поставянето на нуждите на дъщеря си на първо място. Въпреки че Пери и Блум частично ползват помощта на бавачка, двойката предпочита да поеме инициативата в активното отглеждане на дъщеря си.

"Ако имах бавачка на пълен работен ден, никога нямаше да мога да знам как да се грижа за дъщеря си, както ми е предназначено", обяснява Пери в подкаста "SmartLess". Певицата е наясно, че децата растат бързо и иска да бъде с дъщеря си, докато тя преминава през етапи като проговарянето. Тя и Блум зависят един от друг, както и от членовете на семейството, докато се стремят да балансират между родителството и кариерата си.

Как Пери постига баланса между майчинство и кариера?

Вместо да наемат бавачка на пълен работен ден за гледане на деца, Кейти Пери и Орландо Блум разменят основните си родителски отговорности. Когато Блум действа, Пери се фокусира върху грижите за дъщеря им Дейзи Доув. След това, когато е между ролите, Блум поема, за да може Пери да насочи вниманието си към музикалната си кариера.

От декември 2021 г. до ноември 2023 г. Пери имаше концертна резиденция в Лас Вегас . Певицата е вдъхновена да развие кариерата си след като стана майка, като темата е да погледнем на света от нова гледна точка. Пери оценява възможността да има време с дъщеря си и да изнася 40 концерта годишно без постоянно пътуване. Дори ако Пери закъснява за представление, тя става в 6 сутринта, за да навакса родителските си задължения. "Опитвам се да започна деня си навън с дъщеря ми, играейки и прекарвайки малко време с нея. Четейки някои книги", обяснява тя пред Wall Street Journal . 

Певицата написа в X, че да си майка е "работа на пълен работен ден", така че тя също разчита на подкрепа от роднини, като сестра си, за да се грижи за дъщеря си, когато изпълнява или създава музика. Певицата също има късмет, че Дейзи може да се присъедини към нея на работа. Дейзи и Блум присъстваха на последното шоу на Пери във Вегас на 4 ноември 2023 г.

"Дейзи, обичам те толкова много", каза Пери, като извика дъщеря си от сцената. — Ти си най-добрият ми приятел и се радвам, че си тук.

Как се справя Орландо?

Подобно на Кейти Пери, Орландо Блум максимизира времето, което прекарва с дъщеря им Дейзи. Още преди да се роди, Блум полага усилия да говори с дъщеря си, за да може тя да свикне с гласа му. Въпреки че Пери е професионалният певец в тяхното семейство, по време на първата година на Дейзи, Блум започва да пее песни с думата "татко" в текста като стратегия да я научи да се обръща към него.

Актьорът се чувства силно обвързан и със сина си Флин Блум, когото споделя с бившата си съпруга Миранда Кер. "Ще бъдем в живота си един на друг до края на живота си. Имаме дете. Нека направим каквото е необходимо", обяснява Блум в  "Шоуто на Хауърд Стърн", размишлявайки върху разговор с Кер относно съвместното родителство на техния син.

Блум отбеляза, че да бъде със семейството си е едно от най-важните неща в живота му. Актьорът информира People през 2021 г. за спокойствието и задоволството, които изпитва, "когато просто седя със семейството си и се възхищавам на красотата, която са моите деца". Докато Блум обича да води децата си на места като Дисниленд, той също се наслаждава на ежедневни дейности като походи. За него основният елемент е, че това е преживяване, в което всички те могат да участват заедно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay