Ето как Дженифър Анистън подкрепи фондацията Матю Пери

Ето как Дженифър Анистън подкрепи фондацията Матю Пери

Дженифър Анистън сподели, че покойният ѝ колега от "Приятели" Матю Пери "би бил благодарен за любовта", изразена към фондацията, създадена на негово име, за да помага на хората, които се борят със зависимостта.

Пери, който стана известен като остроумния и саркастичен герой Чандлър Бинг в "Приятели", почина на 54-годишна възраст в края на октомври. През целия си живот той бе открит относно битката си със злоупотребата с вещества и пристрастяването и също така създаде организация за трезв живот за мъже с подобни проблеми.

В свое Стори в Instagram Анистън сподели първата публикация от официалния акаунт на Matthew Perry Foundation, създаден, за да "почете наследството му".

"За #GivingTuesday, моля, присъединете се към мен и семейството на Мати в подкрепа на неговата фондация – която работи, за да помогне на страдащите от пристрастяване", пише 54-годишният мъж, добавяйки бяло сърце заедно с връзка към уебсайта на фондацията.

"Той би бил благодарен за любовта", добавя тя.

В изявление от фондация Матю Пери се казва, че това е "реализацията на трайния ангажимент на Матю да помага на другите, борещи се с болестта на пристрастяването".

Уебсайтът споделя цитат от Пери, който стана популярен след смъртта му.

"Когато умра, не искам "Приятели" да бъде първото нещо, което се споменава – искам помощта към другите да бъде първото нещо, което се споменава. И ще живея остатъка от живота си, доказвайки това.

"Пристрастяването е твърде силно, за да може някой да го преодолее сам. Но заедно, ден по ден, можем да го победим."

Фондацията е фонд, спонсориран и поддържан от благотворителната организация National Philanthropic Trust (NPT), която казва в своята мисия, че иска да увеличи филантропията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay