Ким Кардашиян обеща да остане необвързана още една година

Ким Кардашиян обеща да остане необвързана още една година
Instagram.com/kimkardashian

Ким Кардашян не търси любов. Поне не и в близката една година.

В епизода на "Семейство Кардашян" в четвъртък, 43-годишната основателка на Skims разказа как вървят срещите при нея, като сподели, че е решила да остане необвързана поне още една година. Докато разговаряше с дългогодишния си приятел и фризьор Крис Апълтън преди сватбата му с Лукас Гейдж, риалити звездата разкри плановете си за собствения си любовен живот.

"Значи мислиш, че имаш още една сватба?" 40-годишният Апълтън попита майката на четири деца, на което тя отговори: "Не знам, мисля, че ходя напред-назад."

"Това е най-доброто, което някога си била", добави Апълтън, казвайки, че Кардашян е на върха си в момента.

Според него тя изглежда невероятно, контролирайки всичко и въпреки проблемите с децата и с работата си, тя е на много добър етап от живота си.

Признавайки, че най-накрая е намерили спокойствието, Ким споделя, че най-нкарая е готова да се отдаде на позитивни мисли и енергия.

"Добре, значи имам още една година", казва тя. "Мисля, че това ще бъде наистина добре за мен. Аз не търся, изглежда ме намират, но аз не търся!"

Новината за нейните намерения идва след като милиардерката беше забелязана опасно близо до Одел Бекъм-младши на партито за неговия 31-ви рожден ден в сряда вечер. Още през септември  Page Six разпространиха клюки, че Ким и Бекъм-младши са се "разхождали небрежно" след раздялата му с приятелката му Лорън "Лоло" Ууд.

И докато романтичните слухове се въртят около двете звезди още от лятото, анонимни източници твърдят, че срещата им е била чисто платонична. 

Одел беше домакин на звездно парти на тема 90-те години в арт центъра WSA часове след наградите CFDA в Природонаучния музей в Ню Йорк. Кардашян беше сред присъстващите на събитието, което отдаде почит на най-ярките таланти в американската модна индустрия, представяйки спиращи дъха визии от холивудския елит.

За още др4ама - новите епизоди на "Семейство Кардашян" се излъчват в четвъртък по Hulu.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay