Ким Кардашян отново се изложи с Фотошопа

Ким Кардашян беше обвинена ОТНОВО, че е обработила тялото си в поредния Photoshop провал в Instagram.

Страницата @ProblematicFame, за който е известно, че разкрива как "Instagram може да повлияе на стандартите за красота", изкритикува звездата за това, че е "пипнала" своя професионална от модното шоу на Louis Vuitton миналата седмица.

Кратък видеоклип, сравняващ оригиналната снимка от Getty Images и редактираната, публикувана в акаунта на Ким, показва, че тя е смалила стомаха, ръцете, талията, гърдите, раменете, брадичката и челюстта си, за да изглежда по-слаба.

"Много е лесно да намерите оригинала и да го сравните", пише в поста.

Представители на 42-годишната риалити звезда все още не са коментирали случая.

Въпреки че корекциите са минимални, феновете бързо изкоментираха външния вид на Кардашян, тъй като тя носеше вдъхновен от играта Minecraft тоалет.

"Представете си да харчите всичките тези пари за операции, всичките тези диети и време във фитнеса и ВСЕ още да не сте доволни от себе си", пише потребител.

"Това е наистина тъжно… тялото ѝ е невероятно! :(", добавя друг.

Фенове коментираха, че няма никаква разлика между оригиналната и фотошопираната версия и тези "редакции" са напълно произволни и ненужни.

"Просто е лудост колко много е положила тази жена, за да изглежда по начина, по който изглежда с години на множество операции и редовни естетични процедури, и въпреки това тя се чувства недостатъчно добре", казва друг.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay