Колко деца има мъжът, който безцеремонно изневери на Клои Кардашян?

Тристан Томпсън стана известен на феновете като звезда от НБА, която играе за Кливланд Кавалиърс от 2011 г. до 2020 г., дори спечели шампионска титла заедно с ЛеБрон Джеймс, Кевин Лав и Кайри Ървинг през 2016 г. Въпреки това, когато започна да се среща с риалити звездата Клои кардашян, той наистина се превърна в популярна личност. Тези дни Томпсън е известен не само с баскетболните си умения и историята на връзките си, но и с това, че е баща на четири деца - Принс, Тру, Тео и Тейтъм - което го вкара в някои скандални ситуации.

Томпсън и Кардашян започнаха да се срещат през 2016 г. и връзката им се разви бързо. Двойката се появи в телевизионния риалити сериал на Кардашян по това време и обсъждаха създаването на семейство заедно. 

 "Той иска да има пет или шест деца с мен и това е прекрасно", каза Клои по време на епизод на риалитито"Можем да започнем от едно и след това да растем оттам. Но сега, като знам, че съм на противозачатъчни, е наистина страшно. Това е като наистина голяма стъпка", добави тя.

Томпсън и Кардашян посрещнаха две деца заедно. Раждането им обаче беше заобиколено от драма заради изневярата на Томпсън.

Тристан Томпсън има син и дъщеря от риалити звездата

Тристан Томпсън и Клои Кардашян посрещнаха първото си дете заедно, дъщеря на име Тру Томпсън, през 2018 г. Клои роди момиченцето в Кливланд, Охайо, а раждането беше заснето от телевизионни камери на риалитито. За съжаление, това не беше най-благоприятния период за нея, тъй като няколко дни преди тя да роди, Томпсън беше хванат да изневерява на бременната си приятелка, създавайки медийна буря около изизането на Тру на бял свят. Въпреки драмата в отношенията, двамата се опитаха да накарат нещата да проработят.
След много възходи и падения в отношенията, Кардашиян и Томпсън избраха да имат още едно дете заедно и използваха сурогатна майка, за да се сдобият със своя син Тейтъм Томпсън, който се роди през август 2022 г. Въпреки това, раждането му също беше покрито с драма. Малко след като отпразнува зачеването на Тейтъм, Томпсън шокира Кардашян и феновете, когато се разбра, че е изневерил за пореден път и този път е станал баща на друго дете извън връзката му с дългогодишната му любов.
След раждането на Тейтъм Томпсън призна, че малкото момче му е помогнало да започне нова глава. 
 "Ти си напомняне какво представлява животът за мен",  каза Томпсън за бебето си от Клои на първия му рожден ден. "Грешките по пътя са уроци, а не провали. Няма срок на годност, за да преоткриете себе си", добави той.
Баскетболната звезда има още двама сина от различни жени

Освен двете деца, които Тристан Томпсън споделя с Клои Кардашиян, той е баща и на още двама сина. Най-голямото дете на Томпсън, принц Оливър Томпсън, се роди през 2016 г., след като той и майката Джордан Крейг, се разделиха. През 2019 г. Томпсън и Крейг се озоваха в спор за издръжката на детето, преди да се споразумеят Томпсън да плаща 40 000 долара на месец, за да помогне за издръжката на Принс. През 2020 г. Томпсън сподели сладка снимка на себе си с най-голямото си дете в чест на рождения си ден. 
 "Толкова съм щастлив, че те имам за син", написа той в Instagram. "Твоето сърце и душа са чисто злато", добави той.
Третото дете на Томпсън е син на име Тео Томпсън. Той се роди през декември 2021 г., точно след като Клои и Томпсън разбраха, че тяхната сурогатна майка очаква детето им. Майката на Тео, Марали Никълс, заведе дело за бащинство срещу Томпсън преди раждането на сина си. Резултатите от ДНК тестове по-късно потвърдиха, че Томпсън е бащата. По-късно той излезе с изявление, в което се казва: "Поемам пълната отговорност за действията си. Сега, след като бащинството е установено, очаквам с нетърпение да отгледам сина ни приятелски", каза той.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay