Кортни Кардашян и Травис Скот посрещнаха сина си на бял свят!

Кортни Кардашян е в бебешко блаженство с новородения си син.

Звездата от "Kardashians", която посрещна първото си дете със съпруга Травис Баркър миналата седмица, е на седмото небе, според източник на People Sunday, цитиран от Page Six.

Той добавя, че основателката на Lemme се "чувства толкова благословена" да посрещне тази радост, след като бременността ѝ "прие стресиращ обрат" в края.

"Тя е щастлива, че сега може да гушне момченцето си."

Множество издания потвърдиха в събота, че Кардашиян е родила четвъртото си дете. Риалити звездата споделя три деца с бившия Скот Дисик: синовете Мейсън на 13, Рейн на 8 и дъщеря Пенелопе на11.

Междувременно барабанистът има син Ландън на 20, дъщеря Алабама на 17 и доведена дъщеря Атиана на 24 от бившата си съпруга Шана Моаклер. Кардашиян и Баркър все още не са коментирали раждането на новородения им син, за чието име се спекулира. Източници твърдят, че новоредоното носи името Роки .

Припомняме, че 44-годишната риалити звезда се появи на концерт на Blink-182 през юни, като вдигна картонен плакат в тълпата, който гласеше "ТРАВИС, БРЕМЕННА СЪМ".  По-късно двойката разкри пола на момченцето си по време на рокендрол тематичен банг .

През септември Баркър внезапно напусна европейското турне на Blink-182, за да бъде до съпругата си, тъй като тя беше хоспитализирана за "спешна операция на плода".

"Завинаги ще съм благодарен на моите невероятни лекари, че спасиха живота на нашето бебе. Вечно съм благодарна на моя съпруг, който се втурна към мен от турнето, за да бъде с мен в болницата и да се грижи за мен след това, моята скала", сподели тя по-късно в Instagram.

"Не мисля, че някой, който не е минал през подобна ситуация, може да започне да разбира това чувство на страх", продължи Кардашян. "Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са бременни."

През октомври Клои разкри накратко за "ужасяващата" процедура по време на интервю за списание Vogue.

"Това преживяване отвори очите ми за един изцяло нов свят на бременността, за който не знаех в миналото. Беше ужасяващо", казва майката на четири деца.

"Винаги съм имала достатъчно късмет да правя повече от това, което покрива застраховката и това е един от онези ултразвуци, които спасиха живота на бебето ми", добави тя.



 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay