Направете това, ако искате да разнообразите интимния си живот

Направете това, ако искате да разнообразите интимния си живот
Canva

Разнообразяването на сексуалния живот може да бъде забавно и стимулиращо за вас и вашия партньор. Това е подходящ начин да прибавите малко страст и разнообразие във взаимоотношенията си, което ще ви помогне да заздравите още повече връзката си.

Ето седем идеи, които може да ви помогнат да разнообразите сексуалния си опит:

Експериментирайте с нови пози

Пробвайте различни сексуални позиции, които стимулират различни части на тялото и предоставят различни сексуални изживявания.

Включете секс играчки

Добавянето на секс играчки към вашите интимни моменти може да внесе нова доза удоволствие и стимулация. Има голямо разнообразие от играчки на пазара, подходящи за всякакви вкусове и предпочитания.

Изразете своите фантазии

Разговорът за сексуални фантазии с партньора ви може да доведе до нови идеи и изживявания. Бъдете открити и честни един към друг относно вашия сексуален вкус.

Практикувайте тантрически секс

Тантрическият секс е древна традиция, която включва дълги периоди на интимност и фокус върху въздържането и съзнателното усещане на удоволствието.

Организирайте романтични вечери

Създайте специални моменти с партньора си, като организирате романтични вечери като по-късно е преместите във ваната и запалите свещи. Този вид интимност може да подобри връзката ви и да ви помогне да бъдете по-отворени един към друг.

Участвайте в сексуални игри

Игрите за възрастни, които се фокусират върху сексуалната стимулация и предизвикателства, могат да бъдат забавен начин за взаимодействие с партньора ви.

Практикувайте нови форми на предигра

Експериментирайте с различни форми на предигра, като например масажи, орален секс или разнообразни ласки, за да подобрите сексуалната си връзка.

Важно е да бъдете внимателни и да се уверите, че и двете страни са удовлетворени от избраните методи за разнообразяване на сексуалния опит. Комуникацията с партньора е ключов елемент за успешно въвеждане на нови елементи в сексуалния живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay