Не обичате да сте отгоре по време на секс? Тези 4 неща ще променят мнението ви

Не обичате да сте отгоре по време на секс? Тези 4 неща ще променят мнението ви
unsplash

Първо, забравете всичко, което сте виждали в порното. Не е нужно да е толкова сложно. Нещо толкова лесно като смяната на това кой да бъде отгоре – и какво прави, докато е там – може да бъде чудесен начин да разгорещите нещата в спалнята.

Въпреки че някои може да смятат стандартния секс в мисионерска поза за не толкова вълнуващ, това е една от най-предпочитаните пози с причина. Ако сте отдолу, имате възможност да не правите нищо, докато човекът отгоре се блъска и гърчи – страхотна възможност за сънливи нощи и сутрини, когато се чувствате леко мързеливи.

Когато правите секс, когато едната страна е над другата, има няколко неща, които можете да направите, за да подобрите ситуацията и да увеличите количеството удоволствие, което изпитвате. Представяме ви няколко съвета, за да извлечете максимума от това да сте отгоре:

Следете налягането и теглото

Ако се притеснявате как вашето телесно тегло се различава от това на вашия партньор, докато сте отгоре, не позволявайте това да ви попречи да изследвате позици, които се усещат добре и за двама ви. Можете да опитате да поставите тежестта си върху ръцете или лактите, но не и върху тялото на вашия партньор. Може да откриете, че ъгълът се усеща дори по-добре по този начин.

Повдигане на дупето

Ако сте отгоре и имате силни ръце, време е да използвате тази сила. Опитайте да поставите ръцете си под дупето на партньора си и да го повдигнете леко по време на полов акт. Това действие променя посоката на таза на вашия партньор и позволява по-дълбоко проникване и повече усещане към шийката на матката, което може да доведе до по-интензивни оргазми. 

Лесен достъп до ерогенните зони

Да бъдеш отгоре улеснява достъпа до много от ерогенните зони, включително зърната и клитора. Когато се комбинира с приятното усещане от проникването, тази позиция може да увеличи удоволствието (и оргазма ви) десетократно. Проучванията показват, че за приблизително три четвърти от жените е необходима стимулация на клитора, за да се постигне оргазъм, така че тази позиция често може да помогне за улесняване на оргазмите.

Играчки

Знаейки колко достъпен ще бъде вашият клитор, не се колебайте да дадете почивка на ръката си или на партньора си и опитайте да използвате секс играчка. По-малките вибратори са чудесни за това; те не заемат много място, а добрите обикновено са тихи и лесни за хващане. Опитайте да бъдете отгоре и да оставите партньора си да ви масажира и стимулира, докато вие се съсредоточавате върху баланса и ритъма си. Това е супер забавен начин да включите екипната работа в ситуацията.

Едно от най-хубавите неща на мисионерската поза е, че е изключително лесна. Можете да целувате и да се взирате в очите на партньора си, плюс има тонове контакт кожа до кожа. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay