Секс с бившия- добра идея ли е?

Секс с бившия- добра идея ли е?
unsplash

Решението дали да правите секс с бившия или бившата си е индивидуално и зависи от много фактори, включително вашите чувства, мотивацията ви и текущата ситуация. Ето някои неща, които трябва да вземете предвид:

Емоционалното състояние: Мислете внимателно за вашите чувства към бившия и какво очаквате от сексуалния контакт. Ако все още имате силна емоционална връзка, сексът с бившия може да подкопае вашата емоционална стабилност.

Комуникация: Важно е да бъде ясно и честно обсъдено с бившия ви какво искате и какви са очакванията ви. Откритата комуникация може да предотврати недоразумения и конфликти по-късно.

Здраве и безопасност: Винаги използвайте защита и вземайте предвид своето сексуално здраве. Това включва използването на презервативи, за да се предпазите от СПИН и други полово предавани инфекции.

Отнесете се с уважение: Бъдете уважителни един към друг и не използвайте секса като начин за манипулация или отмъщение.

Бъдете готови за последствията: Имайте предвид, че сексът с бившия може да има емоционални или социални последствия. Бъдете готови да се справите с тях.

Самооценка и лично удовлетворение: Помислете защо искате да правите секс с бившия и какво очаквате да постигнете. Ако е заради лично удовлетворение и не носи отрицателни последици за вас или за бившия ви, то може да бъде приемливо. 

Обобщено, няма универсален отговор дали сексът с бившия е добра идея, тъй като това зависи от конкретните обстоятелства и вашия индивидуален опит и предпочитания. Важно е да направите избор, който е най-добър за вас и да бъдете отговорни във всички аспекти на връзката си с бившия си партньор.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay