11.09.2023 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Свинските пържоли имат лоша репутация, че са скучни и сухи, но тези определено не са такива. В тази лесна рецепта свинските пържоли се задушават леко в ябълков сайдер с пресни ябълки и лук, за да добият този уютен есенен вкус.
Ябълките и лукът...
19.07.2023 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Макар че през лятото свинското месо не е на дневен ред, то съдържа някои различни хранителни вещества от пилешкото и рибата, затова е добре да хапваме от време на време.
Тежките ястия, съдържащи свинско, определено не са добра идея, но има и...
03.02.2023 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Как може нещо толкова кремообразно и вкусно да е кето!? Тези лесни свински пържоли идват в комплект с гъбен сметанов сос, от който ще бъдете впечатлени.
Сметановият сос помага на свинските пържоли да не изсъхнат и внася разнообразие в...
Рибата е много полезна храна, а и е доста вкусна. Ето как да си приготвите вкусни пържоли от сьомга:
Необходими продукти:
4 пържоли от сьомга, без кости
сол
черен пипер
2 с. л. зехтин
2 с. л. масло
2 скилидки чесън
сок от 1 лимон
2 ч. л. мед
1/4 ч....
Това е един много вкусен начин за приготвяне на пържоли. По този начин, местото става много приятно, не е тежко и ястието е много свежо.
Необходими продукти:
3/4 ч. балсамов оцет
3 скилидки чесън
2 ч. л. мед
2 ч. л. зехтин
1 ч. л. мащерка
1 ч. л....
Гладни ли сте вече? Гладни сте. Хората, които обичат пържоли, винаги са гладни. Занимава ли ви се да ги приготвяте по сложни рецепти със задушаване, запържване, а след това и запичане? 100% не.Ето защо в този съботен предиобед взехме съдбоносно...
Този уикенд имахме достатъчно време да експериментираме в кухнята. Подготвяме се за декември - все пак това е месецът, в който най-много се ходи на гости. Пък и докато времето навън не ни изненадва кой знае колко приятно, предпочитаме да наблегнем...
Този ресторант се е прославил още през 1991 година с две неща. Той е най-доброто място за американска кухня във Финландия и е обзаведен с огромна доза креативност. Носи името Chico, а кирпичените му стени са украсени с картини от миналото и мебели в...
Утре е последният ден на 2011 година. Ще я изпратим подобаващо, сред много фойерверки и шампанско, за да посрещнем новата и още по-успешна, надяваме се, 2012. Ако ще празнувате в домашни условия, но още не сте избрали менюто, нашата рецепта се...
Крехкото свинско месо, макар доста добре да се изявява и самостоятелно, в компанията на нежния сметаново-горчичен сос направо разцъфтява. И тъй като това не отнема повече от 30 минути, опитът си заслужава, а резултатът е великолепен. ...
В разгара на лятото доматите са едни от най-предпочитаните продукти, които използваме най-вече за салати. Само че вкусното червено изкушение има много повече приложения. Предлагаме ви няколко летни рецепти, обединени от една ключова дума:...