Инвазията на райетата! Атакуват и този сезон

Ярките ивици ще господстват

Имаме чувството, че райетата ще господстват вечно! Бяха хит миналата година, и явно нямат намерение да си "ходят" и тази.

 

Прогнозата за този сезон ни предупреждава: дъжд от райета и ярки цветове ще оживеят върху дрехите през пролетните дни. Отново! Е, ние не сме влюбени в математиката, но в тези нейни превъплъщения сме.

 

Viktor & Rolf са едно гениално дуо, познато на модните почитатели. За този сезон те отново са подготвили торбата с изненади, а в нея са се побрали: сладки роклички, чиито ръкави приемат формата на балон и ризи с пришити дантели. Цветовите тонове са винаги ярки, различни, открояващи се, като отново дрехите са "разграфени" с райета.

 

Junya Watanable ни плени с разпиляната подредба на ивици върху своята пролетна колекция. Хоризонтални, вертикални, зигзагообразни и вълнообразни линии, които се пресичат по всевъзможни начини, създавайки един уникален хаос. Хаос, който копнеем да притежаваме на всяка цена.

 

Райета оживяват и върху кожените чанти на Roger Vivier, като според дизайнера този различен аксесоар ще е задължителен за сезона.

 

Tao Kurihara произнесе  думите, които са я пленили дълбоко. Женственост, сладникаво излъчване, елегантност. Според дизайнерката това е точната комбинация, която поражда увереност и уникално излъчване у съвременната жена. За да ни накара да ѝ повярваме, тя показа какво е сътворила за сезона – големи шапки и ослепителни обувки, приличащи на сладки близалки, а дрехите – вталяващи и издължаващи силуета.

 

Гуен Стефани и Аманда Сейфрид например са запалени почитетелки на райето. Доказателство за това е, че и двете си позволиха да облекат една и съща рокля – цветна, обсипана с райета. Веселата рокля е на Prada, а Аманда Сейфрид позира за корицата на априлското издание на Elle US с нея.

 

Във фотосесията на Марио Соренти за пролетно-лятна колекция на Mango можем да се възхитим и на Скарлет. Страстната Йохансон позира пред обектива на талантливия фотограф, облечена изцяло в райрани мотиви. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay