Ирина по бельо за мъже

По-секси от всякога Ирина показа на мъжете, че тяхното бельо може да изглежда доста добре и на женски извивки

Руската красавица и модел Ирина Шейк стана лице на линия бельо. Дотук, разбира се, няма нищо нестандартно. Гаджето на Кристиано Роналдо обаче показа на него и на всички мъже по света, че мъжките боксерки могат да стоят доста добре и на женски форми.

Италианската марка Intimissimi заложи на нестандартна рекламна кампания, с която облепи почти цял Милано и други големи градове.

 

Ирина е в нетипично за жена-модел амплоа, като лице на мъжка линия бельо "Uomo”. Пред камерата, мечтата на милиони мъже позира със сиви боксерки и потник, танцувайки на песента Man, I feel like a woman.

Сексапилните и перфектни извивки на руския модел няма как да останат незабелязани. Шейк се превърна в един от най-търсените модели в света за снимки в списания и реклами по автобуси и билбордове.

Мълниеностаната й кариера започва през 2007 г., когато за първи път се снима като лице на колекция бански костюми. След това в кариерата манекенката трупа опит, като работи за световни марки като Guess, Lacoste и La Perla.

Половинката й в момента – футболистът Кристиано Роналдо също има опит в рекламирането на мъжко бельо. През 2010 Роналдо засне гореща фотосесия за Emporio Armani. Ние сме убедени обаче, че мъжете горещо предпочитат Ирина да е тази, която да им показва най-новите тенденции при бельото, било то и мъжко.

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay