Сандра Бълок е „просто приятелка“ с бившия на Скарлет

Сандра Бълок отсече: Не излизам с Райън Рейнолдс

Сандра Бълок е „просто приятелка“ с бившия на Скарлет

Холивудската актриса Сандра Бълок отрече слуховете, че има връзка с актьора Райън Рейнолдс, съобщават световните медии.

 

46-годишната Бълок и 34-годишният Рейнолдс, които си партнират в комедията "Предложението", която се превърна в голям хит, били просто приятели.

 

Междувременно Бълок приключи брака си с телевизионера Джеси Джеймс, а Рейнолдс се раздели с актрисата Скарлет Йохансон. Според интернет клюки от последните седмици Бълок и Рейнолдс са започнали да се срещат.

 

"Мисля, че ще последва колективна въздишка на облекчение сред жените в Съединените щати, след като кажа, че не сме гаджета". Това е заявила Бълок на водещия на времето по NBC Ал Рокър на червения килим при връчването на наградите "Златен глобус" в Бевърли Хилс, съобщи сп. People.

 

"Вече десет години Райън ми е невероятен приятел ... но не получавам любовта му по тъмно". Носителката на "Оскар" за ролята си в драмата "Сляпата страна” продължава да твърди, че единственият мъж в живота й в момента е едногодишният й осиновен син Луи.

 

Сандра се разведе през миналата година заради изневерите на съпруга си Джеси Джеймс и от тогава спекулациите за любовния й живот не стихват.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay