Съветите на един мениджър

Успялата жена съветва

Съветите на един мениджър

Сузи Вайс-Фишман е изпълнителен директор и криейтив мениджър на OPI – компания, произвеждаща продукти за нокти. Според нея, най-важното за една жена, независимо в каква сфера гради кариера, е да бъда концентрирана. Естествено е да има провали и понякога целият ѝ труд да отиде на вятъра, но това не означава, че трябва да се отказва.

 

Преуспялата дама подчертава, че пътят към успеха трябва да е ясен на всеки, който тръгва по него. Тя се опитва да вярва в целите си, защото това е единственият начин да накара другите да я подкрепят.

 

Все повече жени се опитват да балансират между кариерата и техния личен живот. Съветът на Сузи към тях е, въпреки всички останали ангажименти, да не забравят да отделят поне минимално време за себе си. Това ще им помогне да се справят с ангажиментите им, независимо от какво естество са те.

 

Мениджърът на козметичния гигант споделя още, че търпението и умението да изслушва, са едни от най-важните качества, отвели я до върха. Качества, които дават своето отражение както в кариерата, така и в личния живот.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay