Jenite.bg и Peika.bg стартират своя YouTubе канал!

Jenite.bg и Peika.bg стартират своя YouTubе канал!

Скъпи приятели, 

Както знаете, ние непрекъснато се стараем да ви изненадваме с ново и разнообразно съдържание. Всяко ново начало за нас е прекрасен повод да ви предоставим увлекателни материали, от които да черпите вдъхновение и да научавате по нещо ново всеки ден.

Разнообразните рубрики, авторските материали и многобройните срещи с различни личности са елементите, в които влагаме цялото си старание и любов, за да ви ги поднесем по най-добрия начин.

Именно затова днес сме щастливи да ви съобщим, че палитрата от съдържание се разраства и дори излиза от пределите на сайтовете ни. Jenite.bg и Peika.bg стартират своя YouTube канал, в който всяка седмица ще откривате интригуващи интервюта и грабващи материали. 

От срещи с вдъхновяващи личности, разговори на актуални теми до разходки из пленяващи кътчета, чрез нашето YouTube пространство ще можете да се потопите в света на Jenite и Peika по един нов и вълнуващ начин. Ще си говорим за лайфстайл, пътуване, мода, любовни трепети, майчинство, приключения и какво ли още не!

Още с първото видео ще ви срещнем с много интересен гост - човек, за когото в момента всички говорят. Бъдете сигурни обаче, че това няма да е единствената ни такава среща.

И така… Очаквайте ни всяка седмица с ново видео, всяко от които създадено с идеята да ви предостави възможно най-вълнуващо изживяване!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay