Кои онлайн игри предпочитат съвременните жени?

Кои онлайн игри предпочитат съвременните жени?

SlotV онлайн казино проведе изследване въз основа на най-често отваряне на различни слотове от мъже и жени. И макар че слотове не бяха създадени отделно за всеки пол, вкусовете на мъже и жени са малко различни.

Съгласно статистиката, ТОП-5 слотове, които предпочитат жени, са:

  • Sylvan spirits
  • Immortal romance
  • Valkyrie
  • Butterfly
  • Medusa`s curse

Нека да разгледаме всяка от тях, за да определим защо ги предпочитат жени.

Слот-игра Sylvan spirits

Красивата горска фея кани всички да направят залог в слота Sylvan Spirits от Red Tiger. Играчите очакват 1024 начина за плащане и възможността да ударят нереален джакпот. В края на краищата разработчикът е предоставил функцията Cascading, както и специален див символ, който ще увеличи наградите до 99 пъти.

Бонуси

• Мегадивия символ. Горската фея се превърна в див символ, който измерва 2х2. Също така, на дивата природа е зададен на случаен принцип множител до x99.

• Безплатни завъртания. Три кристални символа дават 12 безплатни завъртания, в които е активен нарастващ множител за печалби за функцията Cascading.

Популярен слот Immortal romance

Игровият автомат Immortal Romance, посветен на любовта на вампира и обикновения смъртен, се превърна в истински скъпоценен камък в колекцията Microgaming. Разработчиците, не копирайки героите на "Здрач", действаха много внимателно, защото трогателната любовна история на лекар, изучаващ патологии Сара и професор по генетика Майкъл, който също се оказа вампир с приличен опит, се хареса на посетителите на онлайн казината не по-малко от историята Бела и Едуард Кълън.

На страницата SlotV можете да играете безплатно демото на този слот машина без регистрация и ограничения. Сюжетът на играта може да се развие в 243 посоки наведнъж (по броя на редовете), а печалбите достигат 3 645 000 монети! Процентът на възвръщаемост на залозите, направени под формата на печалби в слота, е определен на около 96,86%.

Valkyrie за смели жени

Демоничната тема на слота Valkyrie от ELK Studios може да изглежда плашеща само на пръв поглед. Всъщност този слот може да плати до 500 000 монети на завъртане, като най-високият залог не надвишава 100 монети. А има и специални безплатни завъртания, възможност за избор на стратегия за залагане и други опции. Играта се играе по 1024 пътища за изплащане, така че вероятността от загуба е възможно най-ниска. Освен това теоретичната възвръщаемост на залога на играча (RTP) е 96,3%.

Светлия слот Butterfly

Яркият и запомнящ се слот Butterfly Staxx 2 от NetEnt ще зарадва всички фенове на първата версия на слота. Този път графиката и дизайнът са на най-високо ниво, така че със сигурност ще получите естетическо удоволствие. А сега за функционалността, която има няколко нестандартни решения. И така, 40 фиксирани линии за залози ще позволят по-често да се формират печеливши комбинации, особено след като в играта има само 10 символа, два от които са бонус.

При многократни завъртания очаквайте три игрални полета наведнъж, което значително ще увеличи броя на наградните монети. Ако хванете три рози, можете самостоятелно да изберете един от двата представени бонуса. Пърхащите пеперуди са готови да попълнят сметката на всеки играч за големи суми. Можете да стартирате слот Butterfly Staxx 2 от NetEnt на уебсайта на SlotV

Слот Medusa`s curse

В съкровищницата на всеки производител на хазартни игри винаги има няколко видео слота, посветени на древногръцката тема, или по-точно на нейните божества, герои и прославени техните подвизи. Разработчиците от NYX Gaming създадоха слот машината Medusa, за да ви запознаят с такъв герой като Gorgon Medusa, женско чудовище, чийто поглед се превърна в камък, а отровни змии се рояха по главата й вместо коса. Мнозина са запознати с името на Горгоната Медуза, но не всеки знае, че първоначално Медуза е била най-красивото момиче, най-малката дъщеря на морските божества Кето и Форкия.

Трансформацията от красавица в чудовище е извършена от Атина, ядосана, че Посейдон реши, че момичето е по-красиво от нея, безсмъртната богиня. Очевидно Атина е била много ядосана, защото е направила заклинание не само на Медуза, невинна за нищо, но и на сестрите си. Какво остана за бедните момичета след това? Скрийте се от човешките очи и съчетайте образа си, превръщайки се в истории на ужасите за всички пътуващи. Можете да научите повече за Gorgon Medusa, като играете безплатно и без регистрация на демо слота на Medusa на сайта на SlotV, с очакван процент на изплащане от 95,42%, можете точно сега.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay