Цветни игри

Цвят! Повече цвят!

Цветни игри

Рано или късно всеки домашен интериор се нуждае от промяна. Нещо ново, нещо свежо, нещо контрастно. Играта със силни цветни съчетания може да превърне и най-сивия дом във впечатляващ, стига тънката граница между прекаленото внасяне на яркост да не бъде премината.

 

Точно както при висшата мода, тенденции съществуват и при домашния дизайн. За 2011г. доминиращи са няколко силни цвята, които ще ви представим тук.

 

Тюркоазен облак плюс лайм

Комбинацията от отличителното и в същото време успокояващо тюркоазено синьо, в съчетание с прохладният зеленикав цвят внасят много настроение в интериора. Без значение дали цветовете се използват в спалнята, всекидневната или лятната градина, събрани заедно напомнят за мързеливи летни следобеди и спокойствие.

 

 

 

Портокал и ухайна роза

Много нежност лъха и от двата цвята. При комбинирането си сякаш се допълват взаимно, подчертавайки качествата си.

 

 

Силата на метала

Всъщност металните проблясъци не се използват в интериора като цвят, а по-скоро за завършек за цялостния вид на жилището. Ние пък ви предлагаме да заложите точно на този силен нюанс в комбинация с нещо ярко, като например червено, оранжево, жълто или светло зелено.

 

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.07.2011|11:48
Много красиви и сполучливи съчетания. Идеите за промяна на домашната обстановка са интересни. Хубаво е да сменяме по нещо в дома си на определен период от време, тъй като еднообразието не е за препоръчване. Трябва обаче много да внимаваме с цветовете, които избираме, за да не се получи вместо красиво, кичозно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay