Близо 80% от потребителите пазаруват коледни подаръци в последния момент

Близо 80% от потребителите пазаруват коледни подаръци в последния момент

79% от купувачите оставят коледния шопинг за последния момент. Това сочи скорошно американско проучване, което разкрива още, че потребителите планират да приключат с покупката на подаръци до две седмици след Коледа.

В България също се забелязва тенденция пазаруващите да избират подаръците съвсем малко преди празниците, а дори и след тях, твърдят търговци. Често това се дължи на факта, че потребителите се затрудняват да изберат подходящ подарък.

За да направим тази задача по-лесна и приятна сме ви подготвили няколко вдъхновяващи предложения от различни категории – стоки за дома, мода, красота, аксесоари, детски артикули, които са подходящи за всеки член на семейството и могат да ни улеснят значително по време на коледния шопинг:

Уют и дом: декорации

Хармонията вкъщи е изключително важна и дори един малък детайл може да носи спокойствие и уют. Подарък от тази категория е чудесен избор, ако не познавате човека толкова добре или не сте напълно сигурни какво точно ще му хареса. Всъщност, истината е, че ние всички обожаваме домашния уют и подарък, допринасящ за него, би усмихнал всеки. Красив сервиз за чай за топли утрини, ароматен дифузер, бордови игри и коледни декорации са подаръци, които със сигурност ще направят Коледа по-специална.

Блясък, бижута, козметика

Подаръчните комплекти са невероятен начин да подарите усещане за красота и грижа и са страхтен начин да накарат всеки да се почувства специален.

Какво по-подходящо от малко блясък по време на празниците? Красиви перли, елегантна гривна или нежно колие, подчертаващи женската красота, винаги са безпогрешен избор, който би накарал всяка една дама да заблести в празничната вечер.

Аксесоари

Близо 80% от потребителите пазаруват коледни подаръци в последния момент

Аксесоарите имат свойството да променят цялата ни визия, като същевременно с това са стилни и практични. По време на студените и снежни дни, когато човек сложи топлите ръкавици и шапка, които сте му подарили, той ще се сеща за вас, а какво по-хубаво от създаването на спомени и приятни емоции по време на Коледа?

Детски стоки

Малчуганите заемат много специална роля по време на коледните празници. Звънливият им смях в очакване да разопаковат подаръка си създава усещане за щастие, топлина и неподправен коледен дух. Тази година минава под надслов "мече" под всякаква форма – играчка, щампа или просто приказка от хубава книга, която да прочетем в коледната нощ.

Близо 80% от потребителите пазаруват коледни подаръци в последния момент

Техника

Казват, че техниката е най-желаният подарък. Артикулите от този раздел са практичен начин да зарадвате близките си с нещо, което ще улесни ежедневието им. Сешоар, уред за гладене с пара, електрическа четка и умен часовник са само малка част от продуктите, които биха били изключително полезен подарък. А за да запечатате прекрасните моменти с най-любимите ви хора, чудесен подарък е фотоапарат за моментни снимки, който ще развълнува всички и ще ги накара да почувстват коледния дух.

Какъвто и да е нашият избор и когато и да успеем да отметнем всички подаръци от коледния списък, основното, което трябва да ни води, е вдъхновението и желанието да превърнем коледния шопинг в начин да зарадваме себе си и близките си като им подарим частица внимание, топлина и уют.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay