Парче тропическа дъждовна гора за рожден ден

Дъждовната гора е идеален подарък за рожден ден

Парче тропическа дъждовна гора за рожден ден

Не знаем за вас, но когато стане дума за подаръци за рожден ден, ние се придържаме към стандартните – дрешка, парфюм или бижу за жената и за мъжа (с изключение на бижуто).

 

Никой не очаква простосмъртния етикет за подаръците да се прилага и при богопомазаните в Холивуд, но парче земя от амазонските тропически гори, което е с размерите на парка Свети Джеймс в Лондон – 70 акра, надмина всичките ни очаквания.

 

Сваляме шапка на Памела Андерсън, за оригиналния подарък, с който зарадва Вивиан Уестууд за 70-я ѝ рожден ден, който бе вчера – 08 април.

 

Пищната Памела и матриархата на британската мода са близки приятелки, откакто незнайно по каква причина, Уестууд лансира Андерсън за рекламна кампания и ревю през 2009 година.

 

"Много се вълнувам от възможността, която имам – да подаря на Вивиан парче от дъждовните гори. Тя е един от любимите ми хора," каза Андерсън.

 

 

Памела се присъедини към британските благотворителни сили "Cool Earth” за подаръка, които поставят 70-те акра земя обратно в ръцете на местните общности , спасявайки ги от обезселяване.

 

Звучи като перфектния подарък за Вивиан, която е вокалист за проблемите на околната среда.

 

А, и другия път ще се замислим какво да купуваме на приятелите си за рождените им дни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay