Лошото момче порасна, но не поумня

Алкохолните драми на Никълъс Кейдж

Отдавна знаем, че племенника на Копола не е ангел. Бунтуваше се от времето, когато звездата му изгря - без никаква помощ и със силно роптаене срещу това, че непрекъснато бе свързан със звездните си роднини. Освен пред камера, на Никълъс му отива да играе лошия и в живота. Само че не знаем съпругата му какво мисли по въпроса.

Актьорът неведнъж е бил спиран, шофирайки в нетрезво състояние, дори е полагал общественополезен труд. Но това очевидно не е достатъчно. Миналият петък Никълъс Кейдж отново е бил арестуван, този път в Ню Орлиънс и за доста по-сериозно обвинение - домашно насилие, употреба на алкохол на обществено място и нарушаване на обществения ред, съобщава Us Magazine.

Шофьор на такси, който докладвал на полицията за случая разказал, че забелязал Кейдж да се държи много странно, удрял и ритал коли, пракирали в близост и дърпал яростно уплашената си съпруга Алис Ким.

"Той и жена му са стояли пред една сграда, за която Кейдж е настоявал, че е тяхна. Алис обаче не се е съгласила и тогава Кейдж грубо я сграбчил за рамото и я завлякъл в посоката, в която може би е смятал, че е правилният адрес.", се казва в изявления на полицията в Ню Орлиънс.

"Действията на актьора след това са странни. Започнал е да удря колите по пътя си, а след това се е опитал да влезе и в таксиметрова кола. В този момент наблизо е минавал патрулиращ полицай, насочен от очевидци към двойката. Униформеният веднага видял, че Кейдж е много пиян и му наредил да напусне таксито. Нареждането на полицая разгневило актьора и той започнал да му крещи. Последвал незабавен арест.", се казва още в изявлението.

Местните медии допълват, че съпругата на Кейдж не е свидетелствала срещу него и не иска да повдига обвинения. Тя е заявила, че между нея и съпруга ѝ не е имало физически контакт.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|16:40
Не разбирам това поведение на иначе така известните личности от Холивуд. По всевъзможен начин се стараят да накарат гората да ги намразят, вместо да ги харесват.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay