Деси Добрева очаква бебе

Деси Добрева ще става мама

Деси Добрева очаква бебе

Талантливата и красива певица с ангелски глас Деси Добрева съобщи, че очаква първото си дете от съпруга й Мартин. Новината тя сподели на връх 30-ия си рожден ден, който варненката отпразнува в студиото на "На кафе" заедно с водещата Гала.

 

"30-ата ми годишнина не ме плаши. Три е число на щастието, така че се радвам на този ден", сподели Деси пред зрителите.

 

След като се опита да духне всички свещички на тортата, Деси разкри, че е в началото на шестия месец и въпреки, че не пожела да уточни кога й е терминът, стана ясно, че бебето ще е зодия Лъв.


"Не се страхувам да стана родител, разбирам се прекрасно с деца и съм го доказала хиляди пъти", каза Деси. Тя дори подготвя докторат за иновативните методи на възпитание при децата.

 

Гала успя да трогне до сълзи рожденичката, след като включи в разговора родителите й -Нели и Петър Добреви.

 

Те споделиха, че с нетърпение очакват да станат баба и дядо и обещаха да помагат активно в отглеждането на бебето. Родителите на Деси са натрупали ценен опит, тъй като имат още двама внуци.

 

Гала върна гостенката си в детските й години, като за целта беше отмъкнала от родния й дом ценни предмети, сред които бяха кичури коса, отрязани годинка след раждането, първата награда от голям конкурс, скаутска кърпа, любимото детско пончо, плетено от бабата на певицата, няколко рисунки и книга с отличниците от всички университети в САЩ, сред които и Деси Добрева.


Тази вечер Деси ще празнува в тесен семеен кръг, но истинският подарък, който тя сама си е подарила, е пътуване до Швейцария, заедно с най-близките й приятели.Надява се това да се превърне в хубаво изживяване, което ще запомни за цял живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay