Големите очаквания в любовта

Големите очаквания в любовта

Големите очаквания в любовта

Нови запознанства, "летящи пеперуди" в коремната област и емоционални възвишения, премесени с големи разочарования и неоправдани очаквания. Познати чувства на повечето дами, които са в търсене на Принца и в преследване на приказния финал гласящ: "И заживели щастливо...". Но защо винаги има спънки? Кои ли са малките или пък доста големи огради, които с трудност прескачаме, за да достигнем до успешната емоционална връзка.

 

Може би дърпащата назад причина се крие в нашите очаквания. Дали не се залъгваме, че човекът пред нас е това за което мечтаем, въпреки че тайно знаем, че реалността е съвсем различна. Още преди да сме се въвлекли в поредната връзка, вече сме си изградили план за това, което очакваме насреща, а когато видим, че нещата не се получават по начина, по който сме си ги представяли – разочарованията започват. По-добре да се замислим, че той, новият избраник, също си има живот и принципи. И преди да ни е срещнал също е преминал през различни изпитания и си е изградил своя представа за живота, а и за жената до него. Може би трябва да се научим да приемаме действителността и уроците, на които ни учи, вместо да изкривяваме истината, според желанията си. Така че, погледни живота с широко отворени очи – искрено и... позитивно! Макар г-н Х да не обича музиката, която и ти, и да има различни очаквания, не бързай да го отхвърляш. Нали точно той е милият, забавен и изключителен човек, който търсиш от известно време. Не се оставяй на високите очаквания – понякога да пренебрегнеш недостатък може да бъде единственото добро решение.

 

Съществува обаче и друг вариант. Такъв, в който очакванията ти за положителна връзка се разминават с реалността. Сценарий, в който отрицателните и изтощаващи чувства надделяват над сладостта на любовта. В този случай те съветваме: обмисли добре ситуацията. Ако наистина преобладаващи са скандалите, а очевидното разминаване между вас като личности е огромно, то тогава краят се вижда. Няма нужда от излишни драми и сълзи. Така както всеки влак си има пътници, всяка нова връзка си има набързо преминаващи партньори, и такива, които остават до край.

 

За заключение ще ти припомним: В истинската и наситена с емоции връзка, и двамата се чувствате удовлетворени и щастливи от факта, че сте заедно. В тези моменти обичаш личността, в която се превръщаш, а спонтанните спомени те зареждат всеки път, щом се сетиш за емоциите, които носят.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay