Майката на Майли Сайръс сключи брак със звезда от "Бягство от затвора"

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел се ожениха!

Майката на Майли Сайръс се омъжи за звездата от "Бягство от затвора" в Малибу, Калифорния, в събота на интимна сватбена церемония, предаде Page Six.

Въздушни снимки от сватбата показват Тиш, на 56 години, с прекрасна сватбена рокля без презрамки, дълга до земята и покрита с дантела. Тя бе допълнена от воал, закопчан на гърба на косата ѝ, а русите й коси се спускаха по гърба и раменете й.

Докато Тиш бе безупречна в сватбения ден, Пърсел, 53, бе облечен семпло в бяла риза и черен панталон.

30-годишната Майли е била шаферка в големия ден на майка си, според Daily Mail, които също съобщиха, че синът на Тиш Трейс Сайръс, 34 и най-голямата дъщеря Бранди Сайръс, 36, също са били част от интимното сватбено тържество.

Листенца от бели рози бяха разпръснати по тревата, където дуото размени обетите си. Церемонията се състоя в задния двор на луксозно имение в Малибу, докато гостите седяха край басейна срещу церемонията.

Шаферките на Тиш носеха ледено сини рокли, докато шаферите на Пърсел бяха облечени в бели ризи, за да подхождат на младоженеца.

Щастливият ден на Тиш идва почти четири месеца след като майката на пет деца обяви годежа си с актьора.

"Хиляда пъти... ДА @dominicpurcell", написа Тиш в Instagram тогава.

Двамата станаха официална двойка в Instagram през ноември 2022 г.

"Нещата не биха могли да вървят по-добре за Тиш и Доминик", споделят тогава анонимни източници пред US Weekly. "[Тиш] наистина се чувства така, сякаш е намерила сродната си душа."

Що се отнася до бившия съпруг на Тиш, през ноември 2022 г. излезе новината, че Били Рей е предложил брак на австралийската певица Firerose. Page Six съобщи по-рано, че Тиш е подала молба за развод към Били Рей за трети път през април 2022 г. Двамата бяха женени от 28 години.

Те имат общо 5 деца - Майли, Трейс Бранди, Брейсън и Ноа, 23.

Пърсел има четири деца – Джоузеф, Одри и близнаците Лили-Роуз и Август от бившата си съпруга Ребека Уилямсън.





0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay