Мъжете имат ново тайно оръжие против нас, или поне така си мислят

Тайното оръжие на мъжете против нас

Мъжете имат ново тайно оръжие против нас, или поне така си мислят

Съвсем случайно се натъкнах на интересна статия в Men''s health, която дава мъдри съвети на представителите на силния пол как да успокоят нежната си половинка.

 

"Ако напрежението между вас и любимата ескалира до такива нива като в "Отстреляй бившата" с Дженифър Анистън и Джерард Бътлър, успокойте топката между двама ви с жасмин" пишат от онлайн изданието. До тук добре – ароматът на малкото цвете е изключително нежен. Дори си представих романтична картина с вечеря на свещи и носещия се екзотичен аромат.

 

Картината обаче изчезна толкова бързо, колкото и се появи със следния аргумент. Жасминът всъщност действа на жените като валиум и ги успокоява до степен "кротки сърнички". Е, просто чудесно!

 

Идеята да бъда разглеждана като мрънкаща и "бучаща" за дреболии жена, която има нужда да бъде упоявана с ароматни пръчици жасмин, не ми харесва. Не съм сърна, на която горския трябва да добавя подправки в сеното, за да си пасе кротко из гората. В една връзка трябва да има от всичко и партньорите трябва да се приемат, каквито са. Разбира се, идеалният вариант, в който сме заедно, без да се променяме, е имагинерен. Но нека промяната бъде в допустими граници, защото все пак защо ни е да бъдем с някого, който не е себе си. Защо му е на мъжа кротка кошута, когато може да има пламенна лъвица?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay