Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милепиед се разделиха след слухове за изневяра от негова страна

Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милепиед са се разделили след слухове, че той е имал извънбрачна афераUs Weekly предаде в понеделник, че двойката, която има две деца, се е разделила след 11 години брак.

"След като излязоха новините за аферата му, те се опитваха да работят върху брака си, но в момента са на аут", твърди вътрешен човек.

Представителите на двете знаменитости все още се въздържат от коментар. 42-годишната Портман беше забелязана в Сидни миналата седмица без 46-годишния Милепид, въпреки че тогава бе годишнина от сватбата им.

4-каратовият пръстен на звездата от "Черният лебед", проектиран от Джейми Улф, също забележимо липсваше от пръста ѝ – само седмици след като беше снимана в разстроен вид, докато е навън с танцьора.

Новината идва два месеца, след като започнаха да се въртят спекулации за предполагаемите връзки на Милепиед с активистката по изменението на климата Камий ЕтиенФренското списание Voici публикува снимки на Бенджамин и предполагаемата му тогава любовница, които се срещат в неговия офис. Те бяха видени да влизат в сградата поотделно и след това да напускат с почти два часа по-късно.

Твърди се, Портман е научила за предполагаемата изневяра на съпруга си преди няколко месеца.

По това време Page Six ексклузивно съобщи, че двойката се бори да спаси брака си. Източници споделят пред медията, че дуото първоначално се е разделило миналата година, но са успели да преодолеят брачните си проблеми.

"Те не са се разделили и се опитват да уредят нещата. Бен прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости. Той обича нея и семейството им", казва вътрешен човек.

Източникът добавя, че за Портман най-големият фокус в момента е защитата на децата, визирайки сина ѝ Алеф, 12, и дъщеря ѝ Амалия, 6.

Етиен е авторка на "За екологично въстание: преодоляване на нашето колективно безсилие" и смята известната екологична активистка Грета Тунберг за един от своите съмишленици.

Бен и Натали се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на нейния филм, спечелил Оскар, "Черният лебед", на който той е хореограф. Той падна на едно коляно през 2010 г. и те казаха "Да" в Биг Сур, Калифорния, през 2012 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay