Усещане за сън във въображението, движението и времето на мултимедиината Лора Руневска

"Въображение/ Движение/ Време"

"Въображение/Движение/Време" е името, което Лора Руневска е избрала за своята първа самостоятелна изложба в България, включваща живопис, рисунки и късометражна анимация. Можем да я видим на 2 февруари (сряда) с начален час 18.30 ч. в Червената къща, където ще се задържи точно десет дена.


Изложбата показва серия акварели, картини (масло, акрил, смесена техника), рисунки-колаж и късометражна анимация. Връзката между произведенията е усещането за сън - една друга реалност. Поглед през вратите на въображението, което ни движи в едно спряло време.


Лора Руневска е мултимедиен артист. Занимава се с изкуство в сферата на рисуване, видео, инсталации и различни видове принт техники. Завършила е визуални изкуства в Gerrit Rietveld Academy (Амстердам). Вдъхновена от историята на изкуството и дизайна до "стрийт" културата, видео арт и инсталациите, творбите й често играят с нашите възприятия.

Експозицията, подредена в Червена зала, зала "Безименна" и зала "Гъливер" на Червената къща, е отворена за посетители от 3 до 11 февруари 2011, всеки ден от 14.00 до 18.00 ч.

Откриването й ще бъде съпроводено от амбиънт, експериментална музика и визия от Artmospheric и приятели, а входът е свободен.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay