И през февруари неделните вечери са запазени за Строежа, литературата и музиката

Милена и Чарли в неделя

И през февруари неделните вечери са запазени за Строежа, литературата и музиката

Любимият ни клубен музикално-литературен фестивал Sunday Art Report в Строежа навлезе във втория месец от съществуването си и очакваме с програмата за февруари да дублира януарския си успех.

 

Провеждан всяка неделя в Студентски град, след четири поредни издания, ескпериментът е повече от успешен. Редица изпълнители, музиканти, писатели, журналисти, радио и телевизионни водещи присъстваха и участваха в различните издания и части на фестивала досега.

 

Sunday Art Report продължава ежеседмично и през февруари. Тази неделя, на 6-ти февруари, Строежа ще посрещне утвърдени и интересни имена - музикантите Милена, Иван Лечев, Веселин Койчев, Цветан Недялков, писатели и поети като Радослав Парушев, Стефан Иванов, Иван Димитров, Иван Ланджев.

 

Вечерта ще започне в 19.00 ч. с Радослав Парушев - Чарли, който ще представи новата си книга "Животът не е за всеки". След него на сцената на Строежа за първи път ще гостува акустичното трио на трима от най-добрите български китаристи - Иван Лечев (ФСБ), Цветан Недялков (Ку-ку бенд), Веселин Койчев (Бели, зелени и червени). Освен авторски композиции, "Acoustic Trio 3000" ще изпълни и произведения от световни композитори, пречупени през призмата на самите изпълнители, а стиловете варират - world, jazz, classics, acoustic, flamenco.

Още нещо ново ще се роди на сцената на култовия клуб - в 21.00 ч. ще видим проекта "Трима поети с гарнитура". От сцената ще четат Стефан Иванов, Иван Димитров и Иван Ланджев. В 22.00 ч. пък стартира концертът на Милена Славова. В класическия сет на Милена отново ще влязат песни като "Ха-ха", "Неам нерви", "Месо", "Истина", "Робърт", "Охолен живот" и много други.

 

Билети за предстоящото нова издание на Sunday Art Report са на разположение в мрежата на ticketstream.bg, а цената им е повече от атрактивна - 7 лв. на предварителна продажба и 8 лв. на самата дата и на място. Месечният билет, който важи и за четирите събития, възлиза на 18 лв.

 

През февруари в Sunday Art Report се очакват още Panican Whyasker, ПИФ, шведите Lowe, Dokle & Greesh, Zona C, Lilly of the west, писателите Милена Фучеджиева, Момчил Николов, Васил Пармаков, Лига на Разказвачите, Пощенска кутия за приказки и много други.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay