Очакваме четвъртия солов албум на Бионсе през юни

Бионсе и нейната четворка

"4" - новият студиен албум на Бионсе - ще излезе на 28 юни. В него са включени 12 песни, в това число и бързо набиращият популярност хит Run This World (Girls).

 

Защо точно "4" разказва бившата вокалистка на Destiny's Child пред сп. Billboard. "Където и да погледнех, виждах, че феновете ми наричат албума просто с цифрата "4". Планувах съвсем различно име и концепция, но реших, че ще е страхотно да оставя почитателите ми да го кръстят сами."

 

Освен това четворката има сантиментално значение за r’n’b дивата. Тя е родена на 4-ти септември, а майка ѝ и близки приятели също празнуват рожден ден на 4-ти. "На 4-ти април се омъжих!", продължава Бионсе.

 

Своето вдъхновение за "4" е намерила в творчеството на афробийт легендата Фела Кути, което говори за очакването на подобен привкус.

 

Вторият официален сингъл от проекта ще бъде парчето "1+1", издадено от Columbia Records/Sony Music Entertainment (и Вирджиния Рекърдс в България). То е посочено от шоколадовата дива за най-любимо в новия албум. Негов автор е Terius Youngdell Nash, по-известен със сценичното си име The-Dream, участвал в реализирането на Umbrella на Риана и Single Ladies на Бионсе.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.05.2011|17:16
Бионсе винаги е различна, уникална и неповторима. С този албум не само ще бъде начело във всички класации, а и ще докаже, че има още много какво да даде на световната R&B и поп музика. Последният и хит е много добър, а клипа също. Поздравявам всички с него :http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay