Рут пее с любов към децата

Талантливата изпълнителка ще пее благотворително в помощ на нуждаещите се деца

Когато разбрахме, че една от любимите ни български певици Рут Колева, ще прекара рождения си ден в пълно подчинение на музиката, никак не се изненадахме. Любовта на певицата към мелодичния звук си личи по всичко, което създава. И може би точно заради тази нейна страст, Рут ще отпразнува личния си празник на 18 април с концерт в столичния Sofia Live Club.

На сцената тя ще изпълни едни от най-великите джаз парчета, останали в историята от 20-те години на миналия век, пренасяйки ни в една отминала епоха. Ще ни припомни как звучат легендарните песни на Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Nina Simone и още много други величия, а концертът ѝ е естественото продължение на отбелязването на Месеца на афроамериканската история и култура.

За да овкуси музикално нощта ни, певицата ще излезе на сцената заедно със своята банда, а именно музикантите Филип Александров (Фи) – кийборд, Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас и Атанас Хаджиев – саксофон.

Събитието ще започне в 21.30 часа, а входът ще бъде на цена от 10 лева.

Но освен тази джаз изненада, Рут Колева ни е подготвила още един подарък. Тя ще стопли сърцата ни със своя нежен глас и на 26 април, когато ще изнесе благотворителен концерт в помощ на фондацията "И аз мога”, с чийто основател ви запознахме преди време.

Самата Рут многократно се ангажира с популяризирането на добрите каузи, зад които застава организацията, а именно - подобряването на условията за живот на децата в нужда. В момента работата на "И аз мога” е насочена към създаването на център за деца с аутизъм в Пловдив, където ще отидат и приходите от концерта на Рут.

Срещу куверт от 15 лева, който осигурява шотландско уиски, вода и хапки, ние също можем да бъдем съпричастни с инициативата. Събитието ще се проведе в ресторант "Враня”, хотел "Рила” (улица "Калоян” 6). За резервации пък можете да позвъните на +359 888 52 52 52, +359 888 88 53 79, +359 885 27 73 42.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 09.04.2012|16:13
не съм я слушала,но браво на нея
1
Не е посочен 09.04.2012|10:34
браво,това е чудесно
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay