Сърбите се разочароваха от Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус - пияна и освирквана

Сърбите се разочароваха от Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус отмени част от европейското си турне в неделя, тъй като предния ден бе прекалено пияна, за да пее, разочаровайки публиката в Белград.

 

В сръбската столица трябваше да започне 12-дневното ѝ турне из Европа, но пълният провал на сцената успя да разочарова близо 20-те хиляди посетители, отишли да се насладят на Ейми. Уайнхаус се появила с час закъснение, след което свалила обувките си на сцената. Последвали прегръдки и целувки с всички музиканти от нейна страна, и 90-минутно заваляно "пеене" на части от текстовете на песните. След това певицата се спънала и в следващия момент захвърлила микрофона си на сцената.

 

Тълпата започнала да освирква британската изпълнителка, тъй като билетите за концерта били на цени от 45 евро, а публиката не получила нищо повече от пияната Ейми.

 

Проваленият концерт е наречен от сръбската преса "скандал", "катастрофа" и "най-лошото шоу в историята на Белград". Мениджърите на Уайнхаус заявили, че концертите в Истанбул и Атина са отменени. Следващият концерт е насрочен за 8 юли в Билбао, Испания, но не е много сигурно, че ще се състои.

 

27-годишната звезда наскоро приключи курс за лечение на своите зависимости. Тя се бори с пристрастяването към наркотиците и алкохола от години, а европейското ѝ турне трябваше да бъде символ на новия ѝ живот.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.06.2011|15:07
Прекалено бързо си помислиха всички, че се е излекувала. Никакво уважение няма към хората, които я хранят, а именно всички нейни почитатели. Не вярвам да е само пияна, със сигурност е взела и нещо по-твърдо. Ако има поне някаква останала съвест ще върнат парите на хората и ще спре да пее, защото надали вече някой ще иска да я слуша. Ако има някой, който не е гледал как се е изложила, нека гледа: http://www.youtube.com/watch?v=ME6fBE7WW50
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay