Фънк, брейк и луди вокали за деня на Ирландия

Супер парти във Военния клуб за деня на Св.Патрик!

Честит Св. Патрик на всички фенове на Ирландия, уискито и добрата музика. Това ще могат да празнуват тази вечер всички, които наминат към Военния клуб около 22 часа, когато е началото на убийствено доброто парти, организирано от Jameson Irish Whiskey.

Събитието е част от Jameson Global Party и 19 столици от 5континента ще наблюдават сцената на Военния клуб, а на нея ще излезе новоизгряващата звезда от Великобритания Laura Vane и музикантите от The Vipertones.

Гласовитата британка започва кариерата си преди 8 години с авторски парчета в разнообразни стилове като соул и фънк, R&B, електроника и поп. Партнира си с имена като Gnarls Barkley, MJ Cole и The Streets. Определят гласа на Laura като среща на вокалите на Etta James и Janis Joplin, за това просто не пропускайте нейните живи вокали.

Гостите на партито имат повод да се чувстват по-специални, тъй като тази година София, заедно с Дъблин и Йоханесбург, е сред най-горещите точки на най-глобалното парти. Чрез директна видео връзка шведи, французи, руснаци, немци и повечето европейски столичани ще наблюдават от големи екрани Groove Armada на сцената в Дъблин, DJ-ите Ricardo da Costa и Harael Salkow от Йоханесбург и Laura Vane & The Vipertones от софийския Военен клуб. За всички, който нямат възможността да празнуват, трите партита ще бъдат излъчвани пряко в официалната фен страница на Jameson във Facebook и на www.jamesonwhiskey.com.

След едночасовото изпълнение на гост-музикантите, ритъма на българското Jameson Global Party остава в ръцете на англичанина Smoove - класик във фънки сетовете. Под неговия ритъм ще танцуват  нашата гордост в брейка - момчетата от Electric Force Crew.

Цената на входа е 10 лв.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay