Прозрачната очна линия е идеална за лятото!

Ако търсите красива грим визия за лятото, но не ви се иска да е прекалено крещяща, май имаме нещо точно за вас! Това е прозрачната очна линия, която превзе социалните мрежи и вече е време да я изпробвате.

Идеята за носене на прозрачна очна линия всъщност се превърна в скорошна тенденция в TikTok, благодарение на Мей Ахтар, която е автор на идеята. Може би шумът около прозрачната очна линия е свързан с два прости факта. Първо, повечето от нас вече разполагат с необходимите средства, за да създадат визията и второ, наистина не е много трудно да се направи.

Всичко, от което се нуждаете, за да създадете ослепителна прозрачна очна линия, е коректор и четка за грим, която е основна част от повечето комплекти гримове.

Техниката се състои изцяло в създаване на повдигната форма на очна линия с помощта на коректор и естествения цвят на клепача ви. В допълнение, прозрачната очна линия осигурява освежаващ вид на лицето, особено подходящ за дни, когато сте уморени или просто не се чувствате добре. 

Когато изпробвате прозрачна очна линия, ще ви трябва коректор нюанс, различен от този, който обикновено носите. "Трябва да е по-светъл от цвета на естествения ви клепач, за да създадете желаната форма без да се слее.

Прозрачната очна линия е идеална за лятото

Лятото е време, когато много жени искат да изглеждат по-малко гримирани и да носят по-фини цветове и нюанси. Ако сте привърженик на минимализма в грима, то тази тенденция е точно за вас.
Как да постигнете визията?
Първо се фокусирайте върху долната част на очите и след това преминете към горната част. След издължите окото визуално, смесете коректора надолу, така че линията да избледнее безпроблемно в кожата.

 

Въпреки това, ако искате да изпъква малко повече и да изглежда малко по-бляскаво, гримьори препоръчват да използвате фон дьо тен или коректор, който е поне два пъти по-тъмен от обичайния ви нюанс. След като го приложите, просто очертайте формата на котешко око в обичайния си нюанс, за да очертаете с по-тъмния нюанс за създаване на драматичен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay