Сватба на остров Мавриций? Или в Южна Африка?

Най-мечтаната сватба

Taj Palace, Раджастан, Индия
Taj Palace, Раджастан, Индия

Сватбата е един от най-важните дни в живота... поне за нас, жените. Всеки иска този ден да е специалн и повече – перфектен. Искаме да гозапомним с едно или друго, не само в рамка, но в съзнанието си.

 

За да бъде сватбата ви незабравима, за вас и за гостите ви – най-важното и основно нещо е локацията. Ако мястото на което е проведена церемонията е красиво само по себе, природно, то за украса остава много малко място и потребност.

 

Нека видим 8-те най-красиви места за сватбени церемонии:

 

8.Le Château d’Esclimont (Замъкът Есклимон), Франция – намира се близо до Париж и е идеален за сватбата от приказаките, за която винаги сте мечтали. Огромни градини, 150 хектара пространство. Парижки залези.

 

7.Мавриций, Индийски Океан – подходящ е за мечтаната сватба на плажа. Този фантастичен остров предлага плажове с корални рифове, лагуни и романтичен бриз. Освен сватба, там може да се позабавлявате с много възможности, които плажът предлага или просто да събирате слънчевите лъчи.

 

6.Хотел Катедрален Връх, Дракенсберг, Южна Африка – сватба в провинциален, планинска стил с гледки, които могат да накарат сърцето ви да спре – това предлага този хотел. Панорамни гледки, топло гостоприемство, величествени градини, антични камъни и спомени, които ще останат живи завинаги.

 

5.Taj Palace, Раджастан, Индия – хотелът има много красива структура от бял мрамор, която сякаш плува във синя вода. Мястото се счита за един от най-романтичните хотели в света и предлага великолепна сватберна обстановка.

 

4.Мауи, Хавай – за много хора, мечтаната сватба е синоним на хавайска сватба. Осветена от слънчевите лъчи кожа, топъл пясък в краката и топлата адмирация на морето – сбъдната мечта.

 

3.Сентрал Парк, Ню Йорк – паркът предлага място за много красива сватба, която да гледа към езерото. В сърцето на Манхатън.

 

2.Dalhousie Castle (Замък Долхаус), Единбург, Шотландия – замъкът разполага с църква, където може да бъде проведена самата сватба. Има акомодация и рецепция към самият замък. Невероятно място, сякаш в древна Шотландия.

 

1.Бали, Индонезия – в последно време Бали се превърна в голяма дестинация за сватби и медени месеци. И има защо – магическа чар и екзотични плажове. Остров Хинду предлага повече от просто красиви плажове. Има културно наследство, елегантни храмове, които правят локацията наистина мистична и перфектна за сватба.



1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay