Мама -най-важният човек в живота ни!

Ценете я!

Мама -най-важният човек в живота ни!

Винаги, където и да отида, каквото и да ми се случва, независимо дали ще ми провърви в дадено начинание, или ще се проваля, знам, че има един човек, който никога няма да се откаже от мен. Един човек, който винаги ще ме разбере, на чието рамо ще мога да поплача, а ако е твърде далече, ще стои с часове на телефона, ще ми звъни през час и ще иска да знае как съм. Това е моята майка. Това са и вашите майки. Всички майки си приличат по това, че имат едно голямо сърце, което са подарили на своите деца. Няма друг човек, на когото може да се доверите до такава степен, колкото на родната си майчица. Помнете, че всички други са малко или много преходни в живота Ви. Случва се да се разделите с приятеля Ви, да се скарате с приятелка, но майката е била и винаги ще остане водеща фигура в живота Ви.

Ако Вие сте наранени, някой ви е казал някоя дума накриво, майката е тази, която ще е на Ваша страна. Най-парадоксалното е,че когато сме по-малки, искаме да пораснем преждевременно и отбягваме майчината любов, тъй като си мислим, че тя ни пречи да изглеждаме достатъчно големи. След това осъзнаваме колко глупаво е било това наше желание, но вече е прекалено късно. Времето ни разделя, ние отиваме да следваме амбициите си и заминаваме да учим в друг град, след това оставаме там да работим и да се развиваме и така километрите межу нас и Нея стават много. Но въпреки тях, знайте, това е човекът, който в действителност е най-близко до Вас. 

Не ги наранявайте и не им говорете навъпреки! Дори и да Ви е изнервено, дори и да Ви крив светът, Те са тези, които могат да подобрят настроението Ви!!

Споделяйте им! Приемете ги като свои приятелки, които са по-големи от Вас. Какво по-хубаво от това да имаш приятел, който е преминал през житейските трудности, научил е много уроци и сега е готов да Ви ги предаде на Вас. Възползвайте се от това и попивайте думите им. Те никога няма да Ви излъжат, или подведат. Не е ли страхотно да имаш поне един такъв човек в живота си, за който знаеш, че се раздава максимално за теб, че ти вярва и че ти можеш да му вярваш, че дава душата си за теб и че те обича безрезервно!

Ако все още не сте чули днес своята майка, или , ако сте до нея, не сте я прегърнали, то бързо поправете това! Ще усетите как тя грейва за секунди. Не е трудно да ги зарадваме, необходимо е само да ги обичаме!

Автор: Теодора Георгиева

13 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay