Бадеми и малини за тънка талия

Бадеми и малини за тънка талия

Онези от вас, които са на диета, слушат общо взето едно и също - какво НЕ трябва да се яде: "от това се пълнее, онова е мазно и вредно...".

 

Ние искаме да разнообразим репертоара и да оправим настроението на измъчващите се като им съобщим, че има храни, от които буквално се отслабва. Не говорим за магически резултати, но при един здравословен режим и малко от тези храни всеки ден, гарантирано ще имате страхотен резултат.

 

Бадеми 

Ако хапвате по 85 грама бадеми на ден, може да редуцирате теглото си и индекса на телесната маса с 18% повече от хората, които не консумират от ядките. Бадемите са богати на алфа-линоленова киселина, която забързва метаболизма.

 

Малини и ягоди

Плодове като малините и ягодите са заредени с много витамин С и могат да ви помогнат да изгорите 30% повече мазнини по време на упражнения.

 

Канела

Тази подправка може да намали обиколката на талията ви двойно. Поръсете 1/4 чаена лъжичка върху храната си и може да се предпазите от инсулинов скок след ядене – това се получава обикновено след като сте се нахранили и тялото получава сигнали, че трябва да складира мазнините вместо да ги гори. Слагайте малко канела в кафето си, киселото си мляко, където ви е вкусно.

 

Портокали

Определено се предпазвате от качване на килограми с тази цитрусова звезда. Портокалите съдържат флавоноиди, които убиват мазнините. Според проучване, жени които са яли храни със съдържание на флавоноиди имат значително намаление в телесните мазнини за период от 14 години.

Швейцарско сирене

Храни съдържащи калции редуцират ензимите, които произвеждат мазнини и повишават разбиването им. Швейцарското сирене е първенец сред "братята" си по съдържание на калции. Сложете си едно резенче върху сандвича за обяд, а върху кракери с фибри ще стане чудесна следобедна закуска.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay