Ким Катрал качи близо 10 кг в името на новата си роля на голям екран

Саманта + 10 кг в името на нова роля

Ким Катрал качи близо 10 кг в името на новата си роля на голям екран

Ким Катрал, позната ни като Саманта Джоунс от сериала и филма "Сексът и градът", ще видим в роля, сходна с тази, в която актрисата се превъплъщаваше цели 12 години. Във филма "Запознай се с Моника Велур", който се очаква да излезе на 8 април, тя играе застаряваща порно звезда в Индиана.

 

54-годишната актриса е приела доста присърце ролята и е качила 9 кг, за да изпълни главната роля максимално правдоподобно, научаваме от DigitalSpy. По нейни думи – за първи път от 25 години не е на диета.

 

"За мен това бе като някакво облекчение - сякаш изхвърляш кукла "Барби" на боклука и започваш всичко отначало" споделя Ким.

 

"Беше чудесно! Снимките бяха в Детройт, където има страхотни заведения, така че хапвах и пийвах около 6 седмици." разказва още тя.

 

След това обаче Ким е трябвало да се върне към стриктния хранителен режим, за да се снима във филма на Роман Полански "Писател в сянка", който се появи по екраните в края на миналата година.

 

Катрал се подложила на стора фитнес програма и изхвърлила от менюто си хляба, млечните продукти и сладките неща, за да изпълни ролята на асистентката на бившия британски премиер (Пиърс Броснан).

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay