Дневен хороскоп за вторник, 22 март 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 22 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес постигате чудесен синхрон с близките си. Така си осигурявате необходимия ви мир и спокойствие. Нямате желание да се занимавате с делови и финансови въпроси. Трябва да се отървете напълно от всички проблеми, които ви мъчат и се заредете с нови сили.

Телец
Не опитвайте да хитрувате, без значение какво правите през деня, защото нищо добро няма да излезе от това. Доверете се на вътрешните си усещания, те определено няма да ви подведат. Вечерта идва с приятна изненада и положителни емоции.

Близнаци
Някои от зодията със сигурност ще имат ярко сполучлив ден и ще достигнат до високи печалби. Заинтересовани сте по-скоро да приключите започнат проект и ще посветите времето си на него. За други ангажиментите са свързани най-вече с дома и блзиките.

Рак
Семейството ви подкрепя и насърчава да градите по-смели планове за идващите дни. Не се колебайте, никога няма да има подходящ момент. Той ще дойде чак, когато сами го потърсите. Не се бойте да рискувате, защото в дадената ситуация това ще ви донесе успех.

Лъв
Денят е много лош за преговори и подписване на договори. Разчитайки на разума и опита си днес, ще посрещнете всяко предизвикателство, без да изпадате в излишна суета. Отговорностите ви ще се повишат, предвид събитията, които предстои да се случат.

Дева
Ангажиментите ви растат, а наред с тях ще расте и самочувствието ви, но останете земни. Дистанцирането ви от определени кръгове хора може да се изтълкува погрешно. Не бъдете саможиви, ами потърсете компания, така ще ви бъде още по-лесно.

Везни
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете, доколкото ви е възможно. В личния ви живот също ви се струва, че всичко е доста хаотично и е време да помислите добре какво искате.

Скорпион
Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате. Имате твърде много енергия и най-разумно ще е да я оползотворите. Измислете нещо, ако ви липсват идеи потърсете вдъхновение. Среща с някой ще ви зареди с отлично настроение.

Стрелец
Днес мислете за предстоящите си изяви, подгответе се професионално за тях. Това ще ви вдъхне увереност, която ще ви мотивира дори още повече. Не пропускайте нито една възможност за развитие. Амбицията ви отива и е това, от което се нуждаете.

Козирог
Днес бъдете със семейството си, изненадайте ги с нещо ново. Ако сте поели обещания ги изпълнете, нарушаването им би довело до разочарования. Старайте се да няма недоволни. Вечерта отделете време и за себе си и вашите хобита.

Водолей
Ще бъдете наранени от нечии негативни изказвания по ваш адрес е ще развалите взаимоотношенията с въпросния човек. Добрите думи доставят наслада всекиму. Опитайте се да оставяте след себе си приятна следа от искрици благодарност навсякъде, откъдето минавате.

Риби
Самочувствието ви ще се подобри, ако си починете и се опитате да забравите за всичко, което ви създава напрежение. Предпочитайте нещата, които са ви интересни, обогатяват ви със знания и ви носят душевна наслада.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay