Дневен хороскоп за вторник, 29 март 2016

Астрологичната прогноза за деня

Дневен хороскоп за вторник, 29 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят за вас ще бъде щастлив, защото за пореден път ще ви бъде доказано, че имате страхотни хора в живота си и можете да разчитате на тях безрезервно. Докажете им своята признателност с малък жест, направен от сърце.

Телец
Трябва да знаете, че когато наранявате някого, не можете да очаквате той да ви отвърне с любов. Егоизмът не е ваша присъща черта, затова недейте да подхождате така, както не сте постъпвали никога преди.

Близнаци
Запазете самообладание. В противен случай рискувате да се поддадете на емоциите, които в момента бушуват във вас. Изправени сте пред голяма заплаха и само логическото мислене и спокойните действия ще ви измъкнат от нея.

Рак
Днес е напълно възможно да постигнете победа, която ви се измъква от дълго време насам. За да се случи това обаче, се налага да пренебрегнете един от основните си принципи. Помислете дали целта си заслужава.

Лъв
През целия ден ще ви занимават обичайните вълнения и емоции. Проблеми в работата, задължения вкъщи - нищо различно няма да разнообрази деня ви. Вечерта ще прекарате в спокойна домашна обстановка.

Дева
Иска ви се да фигурирате в приятелския списък на човек, който пет пари не дава за вас. Престанете да се увъртате около хора, които с нищо не са поискали компанията ви. Те са най-лошият избор за вас.

Везни
Статуквото ви побърква и днес ще търсите варианти за развлечение. Можете да го откриете навсякъде, стига да подходите с голяма доза въображение. Разбийте установените от самите вас граници и се потопете в новото и непознатото.

Скорпион
Борите се за привилегии, които поначало не ви се полагат. Това обаче не означава, че не можете да си ги извоювате. Трябва просто да подходите по-хитро към ситуацията, за да спечелите в битката с конкуренцията.

Стрелец
Дружите с хора, които не ви допадат, но го правите, за да получите повече облаги на работното си място. Помислете дали това е правилното поведение за успех в кариерата. Със сигурност знаете отговора, но просто не искате да се изправите пред него.

Козирог
Безразлични сте към отношението на околните към вас, но днес едно особено злонамерено поведение ще успее да ви жегне. Дори и да потърсите обяснение за това какво го е провокирало, едва ли ще намерите такова. Някои хора просто имат склонност да завиждат.

Водолей
Флиртувате с чувствата на свой приятел, който започва да изпитва по-романтични емоции към вас. Ако не чувствате нищо повече от приятелска обич към него, не си позволявайте да го заблуждавате.

Риби
Влияете се от аспекти, които изобщо не би трябвало да нарушават вътрешния ви мир. Недейте да позволявате на дребни спънки да провалят идеите ви - необходимо е просто да прескочите препятствията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay