Дневен хороскоп за петък, 25 март 2016

Какво ви предстои през последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за петък, 25 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Напът сте да предприемете действие, което ще разклати основите на добре подредения ви свят. Внимавайте, защото прищевките ви могат да ви изиграят лоша шега. Не си угаждайте прекалено.

Телец
Предизвиквате съдбата с необмислените си действия. Без да съзнавате, препречвате всеки един път, който е предначертан за вас. Оставете събитията да се случват според естествения си ход, без да ги насилвате.

Близнаци
Не се примирявайте с това, което на пръв поглед не можете да промените. Във вас се крият много повече сила и способности, отколкото предполагате. Успехът ви е във ваши ръце.

Рак
Остроумието ви ще ви спечели симпатиите на хората днес. Успявате да блеснете в напрегната ситуация със спокойствието си и с чувството си за хумор. Това са две качества, които мъжете ценят страшно много у жените.

Лъв
Има опасност да попаднете в капана на огромна лъжа, от който няма да успеете да се измъкнете дълго време. Бъдете бдителни, защото уменията на някои хора да замаскират истината са наистина добри.

Дева
Бележите постъпления във финансовото си състояние, които сами сте си заслужили. Поглезете се - имате нужда, а и приходите са плод на огромното ви усърдие. Заслужавате почивка.

Везни
Емоциите ви днес са толкова разнообразни, че не съумявате да се справите с тях. От огромна ярост изпадате в пълно спокойствие, а сълзите се редуват с усмивки. Помислете какво поражда нестабилното ви емоционално състояние, за да съумеете да го контролирате.

Скорпион
Целеустремени сте и това не остава скрито от колегите и шефовете ви. Всички в службата знаят, че на вас може да се разчита за всичко. Именно затова днес питанията на много хора ще бъдат отправени към вас.

Стрелец
Спор с половинката ще опъне нервите ви в ранния следобед. Колкото и да се опитвате да обясните, че надвисналият над връзката ви проблем не е по ваша вина, думите ви остават нечути.

Козирог
Престаравате се в опитите си да помирите две враждуващи страни и е напълно вероятно те съвсем скоро да усетят, че влагате в ролята си на арбитър своите лични интереси. Отдръпнете се, докато не е късно.

Водолей
Амбициите ви могат да ви отведат до най-големия успех в живота ви, но и да ви докарат до най-трудния момент досега. Спечелената битка иска жертви, помислете дали сте готови да ги дадете.

Риби
Днес в живота ви ще се появи човек, който още със запознаването си с вас ще ви направи силно впечатление. Искате да опознаете този човек колкото се може по-скоро, но не бързайте - той няма да ходи никъде!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay