Дневен хороскоп за сряда, 23 март 2016

Какво ви предстои днес?

Дневен хороскоп за сряда, 23 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят за вас ще бъде успешен, стига да не обръщате внимание на злословията, които чувате по свой адрес. Съсредоточете се върху професионалните си задължения, а не върху личните проблеми и сплетните, които ви придружават напоследък.

Телец
Сменяте настроението си през пет минути и това изнервя хората около вас. Опитайте се да бъдете по-вежливи - никой не е виновен за лошото ви настроение. Не изливайте яда си върху другите.

Близнаци
Гледате на света през розови очила, но днес ще се наложи да ги свалите пред неизбежната истина. Може да ви се стори твърде нагло поведението на близък човек, който очевидно злоупотребява с положението си.

Рак
Хобито ви не съвпада с ежедневните ви задължения и днес ще ви се прииска да намерите малко време за него. Можете да го направите, стига да разместите графика си така, че нито едно задължение да не бъде възпрепятствано.

Лъв
Двоумите се как да постъпите в ситуация, в която от вас се очаква да стоите настрана. Вие обаче не можете да го направите и ще ви трябва добър план, за да прикриете участието си във всичко, което предстои да се случи.

Дева
Губите времето си в спорове, които няма да ви отведат никъде. Вместо да влагате енергията си в негативни преживявания, се опитайте да я насочите към позитивните неща и топли чувства.

Везни
Днес ще намерите нещо, което сте изгубили отдавна. Неочакваната придобивка ще ви направи много щастливи, но не забравяйте, че тя идва с отговорност, която трябва да осмислите и поемете.

Скорпион
Бруталното потъпкване на правила ви вбесява и днес ще се почувствате много тъжни, защото ще станете свидетел на тотално погазване на всякакви общочовешки граници. Постарайте се да извлечете най-добрата поука за себе си от цялата история.

Стрелец
Доволни сте от свършената до момента работа и сте готови да отделите деня за почивка. Не се поддавайте на ленивостта - ако положите малко повече усилия, ще успеете да си извоювате малка победа, която обаче ще бъде много ценна в бъдеще.

Козирог
Харчите парите си за придобивки, които изобщо не ви трябват. Не се затрупвайте с ненужни вещи само защото се чудите къде да похачите парите си. Научете се да пестите - така инвестирате в бъдещето.

Водолей
Измъквате се от напрегната ситуация само благодарение на късмета. Недейте да се изтъквате, сякаш вие сами сте отговорни за това. В случая ви спасява единствено благоразположението на звездите.

Риби
Не сте сигурни дали етапът от връзката ви, в който се намирате в момента, е наистина комфортен за вас. Ако смятате, че прибързвате и трябва да забавите развитието на отношенията с половинката си, споделете своето мнение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay