Дневен хороскоп за сряда, 30 март 2016

Какво ще ви се случи през предпоследния ден от месец март?

Дневен хороскоп за сряда, 30 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Стоите на кръстопът между безрезервната вяра и логиката и не знаете накъде да поемете. Иска ви се да вярвате, че всичко ще бъде наред от самосебе си, но разумът ви крещи, че това няма как да се случи. Използвайте ума си, за да подредите разбърканите парчета от пъзела.

Телец
Обмисляте как да постъпите в ситуация, която изпитва принципите ви и готовността ви да помогнете на ближния. Съобразете се с убежденията си, но не правете нещо насила само защото знаете, че в противен случай ще нараните някого. Бъдете себе си.

Близнаци
Типичното за вас остроумие няма никак да ви помогне днес. Необходимо е да вложите всичките си сили, за да преодолеете назряващ проблем, който заплашва да разклати стабилната връзка между членовете от семейството ви.

Рак
На работното ви място днес ще цари пълен хаос. Колкото и да се опитвате да стабилизирате нещата, безредицата ще остане основното, случващо се около вас. Ще се наложи утре да поправяте щетите.

Лъв
Прекалено сте емоционални и най-малкото нещо може да ви разплаче, или обратно - да ви разсмее неистово. Опитайте се да се овладеете, защото иначе рискувате да навредите на работата си.

Дева
Осигурете си спокойствие и усамотение, защото имате нужда да остане насаме с мислите си. Предстои ви да вземете важно решение, което ще определи по-нататъшния ход на събитията в живота ви. Не бързайте, а обмислете добре всеки един аспект.

Везни
Денят няма да се отличава с нищо от останалите работни дни. През по-голямата част от времето сте заети с работни задължения, с които се справяте с лекота. Вечерта предлага приятна среща с приятели.

Скорпион
Иска ви се да чуете новини от човек, който напоследък не се намира пред очите ви. Не чакайте той да ви потърси, а му се обадете вие. Има причина този човек да не напуска мислите ви.

Стрелец
Разчитате на друг да свърши важна работа вместо вас и това е най-голямата ви грешка. Напълно вероятно е всичко, което е поверено на вас, да се сгромоляса с гръм и трясък. Друг път не позволявайте на мързела да ви надвие.

Козирог
Бъдете обрани в думите си, защото прекалената ви словоохотливост може да ви накара да изречете неща, които би трябвало да бъдат тайна. Когато някой ви довери нещо, не го предавайте само защото не можете да държите езика зад зъбите си.

Водолей
Не обвинявайте другиго за собствените си грешки. На хората им писва от мрачното ви настроение и от невъзможността ви да поемате отговорност за собствените си действия. Добре е да предприемете коренна промяна в живота си.

Риби
Актуалната новина, с която от известно време насам не преставате да занимавате околните, вече съвсем не е толкова прясна и интересна. Не натоварвайте другите с личните си страсти - за тях те са просто полъх, който минава и отшумява.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay