Дневен хороскоп за четвъртък, 1 май 2014

Представителите на всяка зодия могат да разберат какво са им приготвили звездите

Дневен хороскоп за четвъртък, 1 май 2014

Прочетете хороскопа си за днес, 1 май, и разберете какво да очаквате от този ден…

Овен
Опитайте се да не приемате сериозни бизнес предложения. Карайте го спокойно и леко през днешния ден. Това не означава да не правите нищо или да не поемате ангажименти днес, но ако можете опитайте се да избягвате сериозната работа.

Телец
Опитайте се да не се наемате с много сериозни ангажименти днес - карайте го спокойно, колкото е възможно. Това не значи, че можете да се чувствате свободни да отричате проблемите си, но не отлагайте тежката работа за утре.

Близнаци
Чудесен ден да споделите позитивната си енергия с останалите, дори да се окажете във флирт. Всъщност може и да успеете да работите, като дори ще се сдобиете с предимство по този начин.

Рак
Вгледайте се надълбоко в детайлите на вашата последна сделка - трябва да ги разберете по-добре, ако искате да продължите.

Лъв
Ще изразходите вашата енергия, ако в работата си не съдите хората. Гледайте света от позитивната гледна точка.

Дева
Вие трябва да сте твърди и студени, ако искате да спечелите днес другите могат да имат чара на тяхна страна, но вие разполагате с фактите. Днес е един от онези дни, през които сте от печелившия отбор.

Везни
Опитайте нови неща, които ще продължат с месеци. Плюс това можете да откриете нови любими хобита сред тях.

Скорпион
Обръщайте ли внимание на малките неща? Това е най-важното точно сега, защото трябва да направите истинската разлика в нещата за живота.

Стрелец
Какво правите с живота си? Сега е времето да се справите с проблемите си и енергията ви е точно такава, за да ви накара да ги победите.

Козирог
Вашата способност да комуникирате днес е чудесна, затова се убедете, че ще ви обърнат внимание. Днес имате силата да променяте мисли и чувства.

Водолей
Градивната ви енергия е много висока днес. Насочете я към нови пътища. Можете да откриете хора, които да ви вдъхновяват.

Риби
Излюзиите, в които вярвате от векове, излизат наяве. Вашият живот е много повече от тези мечти. Разочарованието няма да трае дълго, прекалено сте развълнувани от истинските неща.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay