SteriShoe - убиец на бактерии

Край на гъбичките

SteriShoe - убиец на бактерии

Ако краката ви миришат неприятно всеки път като се събуете – уред, който използва ултравиолетови лъчи да стерилизира обувки, може да е вашето спасение.

 

Изобретателите на устройството, което се казва SteriShoe, твърдят че то стерилизира бактериите, които причиняват лошата миризма, чрез UV лъчи.

 

Ултравиолетовите лъчи се използват като дезинфектант в болници, зъболекарски операции, плувни басейни и други системи за пречистване на вода, но до сега не са били използвани за справяне с миризливи маратонки.

 

Устройството, което струва близо 80 британски лири убива 99,9% бактерии за 45 минути и е под формата на обувка. Поставя се в маратонката и се включва в електричество преди да унищожи миризмата.

 

 

Създателите са изчислили, че обикновенният човек произвежда близо половин пинт (1 пинт = 473.176473 милилитра) пот на всеки крак, всеки ден, но убиецът на миризмите може да унищожи бактериите само за 45 минути.

 

Те твърдят, че SteriShoe действа при хора, които страдат от микоза, гъбична инфекция или просто миризливи кракa, а според доктори е чудесен метод за убиване на бактериите в обувките, без използването на химикали. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay