Интелигентни дигитални фото рамки от NIX

Дигиталните фото рамки мислят сами

Притежавате ли една от онези така модерни дигитални фото рамки? Нямате ли усещането обаче, че те само хабят електричество, а не винаги някой ги разглежда? Е, хората от NIX са решили проблема и са създали фото рамки, които улавят движението, съобщава сайтът ubergizmo.com.

 

Специално изработените рамки са с вградени сензори, които засичат близостта на човек, застанал пред тях. Когато усетят присъствие, рамките се включват и започват да показват снимките, с които са заредени. Това е една безспорно полезна функция, особено ако притежателят на фото рамката е от хората, които все забравят нещо включено без да го ползват.

 

От производителя пък твърдят, че тяхното нововъведение дори би могло да помогне и при неприятни ситуации, в които крадци нахлуват в дома ви. Рамката би могла да ги стресне с внезапното си включване. И все пак, съветваме ви да не разчитате само на нея.

 

Продутктът се предлага в два варианта - 8-инчова рамка за 100 щатски долара и 12-инчова за 140 долара. Можете да поръчате от тук.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay