Списъкът с покупки остава в миналотo

Да пазаруваме в крак с времето – лесно и удобно

Списъкът с покупки остава в  миналотo

Сигурно неведнъж ви се е случвало да преобръщате шкафа докато си намерите химикал. Дори след като сте го открили обаче няма гаранция, че мъките ви свършват до тук ... оказва се, че няма мастило. Да предположим, че наличието на мастило не е пречка - следва още една кратка схватка - с листа. Ако имате тефтерче – добре, но в повечето случаи се получава така, че списъкът с продуктите ви се се озовава върху най-неподходящия за целта къс хартия. От другата страна задължително грижливо сте си записали номера на някой обожател или задача, която е от първостепенна важност.

 

Вече има решение за цялата суматоха около списъка с продукти. Малка електронна джаджа наречена SmartShopper, която се закача лесно за стената или вратата на хладилника ще свърши цялата работа вместо вас. Само продиктувайте нужните покупки на машинката и тя веднага ще ви ги отпечата на хартия.

 

Джаджата обаче работи с термална хартия, с каквато работят и касовите апарати в локалното магазинче и в големите вериги. Термалната хартия е богата на Бисфенол А (BPA) - химическо съединение, което се използва главно в комбинация с други химикали при производството на пластмаси и смоли . Затова не забравяйте да измиете ръцете си добре преди да напълните кошницата с ябълки или преди да приготвите вечеря за децата. Това е полезен съвет дори ако нямате SmartShopper в дома си, защото все пак всички получаваме касов бон, когато пазаруваме.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay